עוגת סולת ותפוזים פרווה בקלי קלות

איך מכינים קינוח טעים שהוא גם פרווה וגם עסיסי? לישראל אהרוני המתכון המושלם - עוגת סולת ותפוזים שמתאימה במיוחד לאירוח חורפי
איך מכינים קינוח טעים שהוא גם פרווה וגם עסיסי? לישראל אהרוני המתכון המושלם - עוגת סולת ותפוזים שמתאימה במיוחד לאירוח חורפי
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5972
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5972.1 קק״ל 5972.1 קק״ל
    פחמימות 717.4 גרם 717.4 גרם
    שומן 301.3 גרם 301.3 גרם
    נתרן 1332.5 מ״ג 1332.5 מ״ג
    חלבון 119.1 גרם 119.1 גרם
    סיבים תזונתיים 25.1 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 31.0 גרם 31.0 גרם
    כולסטרול 1772.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 727.0 מ״ג 727.0 מ״ג
    ברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 1905.3 מ״ג 1905.3 מ״ג
    אבץ 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    5972
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5972.1 קק״ל 5972.1 קק״ל
    פחמימות 717.4 גרם 717.4 גרם
    שומן 301.3 גרם 301.3 גרם
    נתרן 1332.5 מ״ג 1332.5 מ״ג
    חלבון 119.1 גרם 119.1 גרם
    סיבים תזונתיים 25.1 גרם 25.1 גרם
    שומן רווי 31.0 גרם 31.0 גרם
    כולסטרול 1772.4 מ״ג 1772.4 מ״ג
    סידן 727.0 מ״ג 727.0 מ״ג
    ברזל 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    אשלגן 1905.3 מ״ג 1905.3 מ״ג
    אבץ 10.9 מ״ג 10.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות תפוזים
ישראל אהרוני
X

5 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


סירופ


אופן הכנה

  1. בקערת מיקסר עם וו מטרפה מקציפים את הביצים והסוכר לקציפה בהירה ותפוחה.
  2. מוסיפים את השמן ומעבדים במהירות בינונית.
  3. מוסיפים מיץ תפוזים וגרידת תפוז ומעבדים.
  4. מוסיפים סולת, שקדים טחונים, קמח ואבקת אפייה ומעבדים רק עד שהקמח נטמע בתערובת.
  5. מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  6. מעבירים את התערובת לתבנית ואופים 30 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
  7. מכינים סירופ: שמים את כל מצרכי הסירופ בסיר קטן ומעלים לרתיחה. מבשלים 5 דקות עד שהסירופ מצטמצם מעט.
  8. יוצקים את הסירופ על העוגה ומצננים מעט.
  9. לפני ההגשה, מפזרים מעט פיסטוק קצוץ ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת סולת ותפוזים פרווה בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    TSIVIA Gilboa

    ‏שלום כרגיל המתכונים של אהרוני ליגה על הייתי רוצה שעם אפשר את גודל התבנית

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה! תבנית מלבנית בינונית, רשום מעל המצרכים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות