עוגת שוקולד ואגסים מרשימה וטעימה
מחפשים מתכון לעוגה גם שהיא גם טעימה אבל גם מרשימה? עוגה בחושה נהדרת ושוקולדית עם אגסים שלמים שמבצבצים מעל ומזמינים לתת בה ביס ולבקש עוד פרוסה
מחפשים מתכון לעוגה גם שהיא גם טעימה אבל גם מרשימה? עוגה בחושה נהדרת ושוקולדית עם אגסים שלמים שמבצבצים מעל ומזמינים לתת בה ביס ולבקש עוד פרוסה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2476.8 קק״ל 4953.7 קק״לפחמימות 308.9 גרם 617.7 גרםשומן 124.8 גרם 249.6 גרםנתרן 583.5 מ״ג 1167.0 מ״גחלבון 40.6 גרם 81.3 גרםסיבים תזונתיים 24.7 גרם 49.3 גרםשומן רווי 57.7 גרם 115.5 גרםכולסטרול 597.3 מ״ג 1194.6 מ״גסידן 330.3 מ״ג 660.7 מ״גברזל 11.9 מ״ג 23.8 מ״גאשלגן 1530.6 מ״ג 3061.2 מ״גאבץ 6.1 מ״ג 12.2 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות2477
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2476.8 קק״ל 4953.7 קק״לפחמימות 308.9 גרם 617.7 גרםשומן 124.8 גרם 249.6 גרםנתרן 583.5 מ״ג 1167.0 מ״גחלבון 40.6 גרם 81.3 גרםסיבים תזונתיים 24.7 גרם 49.3 גרםשומן רווי 57.7 גרם 115.5 גרםכולסטרול 597.3 מ״ג 1194.6 מ״גסידן 330.3 מ״ג 660.7 מ״גברזל 11.9 מ״ג 23.8 מ״גאשלגן 1530.6 מ״ג 3061.2 מ״גאבץ 6.1 מ״ג 12.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 2477 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 אגסים בינונייםקלופים חצויים ומגולענים
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם מחמאה
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
4 ביצים L
-
1 שקית אבקת אפייה
-
2 כפות אבקת קקאו
-
100 מ"ל חלב פושרלגרסה פרווה - החליפו לחלב קוקוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערה שמים מחמאה ושוקולד וממיסים אותם על בן מארי. לאחר המסה מלאה מורידים מהגז ומקררים מעט.
- מוסיפים ביצים, קמח, קקאו, אבקת אפייה וסוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את החלב ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- מרכיבים ואופים: מחלקים בצורה שווה את הבלילה בין שתי תבניות האינגליש קייק.
- מסדרים מעל כל אחת מהעוגות את האגסים כאשר חצי מהאגס בתוך הבלילה וחצי בחוץ.
- מכניסים לתנור לאפייה של שעה או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- בקערה שמים מחמאה ושוקולד וממיסים אותם על בן מארי. לאחר המסה מלאה מורידים מהגז ומקררים מעט.
- מוסיפים ביצים, קמח, קקאו, אבקת אפייה וסוכר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את החלב ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
- מרכיבים ואופים: מחלקים בצורה שווה את הבלילה בין שתי תבניות האינגליש קייק.
- מסדרים מעל כל אחת מהעוגות את האגסים כאשר חצי מהאגס בתוך הבלילה וחצי בחוץ.
- מכניסים לתנור לאפייה של שעה או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
בבקשה תציינו גודל התבניות!!!
בתחילת המתכון כתוב כי המתכון מתאים ל-2 תבניות אינגליש קייק.