-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.0 קק״ל 1680.2 קק״לפחמימות 64.2 גרם 321.2 גרםסוכר 3.2 גרם 15.8 גרםשומן 4.9 גרם 24.3 גרםנתרן 1362.3 מ״ג 6811.6 מ״גחלבון 7.6 גרם 38.2 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 13.7 גרםשומן רווי 0.9 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 64.8 מ״ג 324.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 281.0 מ״ג 1405.1 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.9 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות336
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 336.0 קק״ל 1680.2 קק״לפחמימות 64.2 גרם 321.2 גרםסוכר 3.2 גרם 15.8 גרםשומן 4.9 גרם 24.3 גרםנתרן 1362.3 מ״ג 6811.6 מ״גחלבון 7.6 גרם 38.2 גרםסיבים תזונתיים 2.7 גרם 13.7 גרםשומן רווי 0.9 גרם 4.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 64.8 מ״ג 324.2 מ״גברזל 1.0 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 281.0 מ״ג 1405.1 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 336 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 ירכי עוף בינוניותאו שוק או ירך
-
2 כפות שמן זית
-
2 כוסות אורז לבן
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לקוביות
-
1/3 כוס רוטב טריאקי
-
3 כוסות מים רותחים
-
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים סיר סוטאז’ ומוסיפים מעט שמן זית, מטגנים את העוף מכל הצדדים (סוגרים את העוף) ומוציאים החוצה.
- באותו הסיר מוסיפים את הבצל הקצוץ, מטגנים לשקיפות ומוסיפים את קוביות הגמבה, מטגנים מעט, מוסיפים את רוטב הטריאקי ומערבבים.
- מחזירים לסיר את כרעי העוף, מוסיפים מים, אבקת מרק, מלח ופלפל. מורידים לאש נמוכה, מכסים ומבשלים למשך 40 דקות עד שהתבשיל מוכן.
- מוציאים, מגישים עם מעט פטרוזיליה קצוצה ובתאבון.
אופן הכנה
- מחממים סיר סוטאז’ ומוסיפים מעט שמן זית, מטגנים את העוף מכל הצדדים (סוגרים את העוף) ומוציאים החוצה.
- באותו הסיר מוסיפים את הבצל הקצוץ, מטגנים לשקיפות ומוסיפים את קוביות הגמבה, מטגנים מעט, מוסיפים את רוטב הטריאקי ומערבבים.
- מחזירים לסיר את כרעי העוף, מוסיפים מים, אבקת מרק, מלח ופלפל. מורידים לאש נמוכה, מכסים ומבשלים למשך 40 דקות עד שהתבשיל מוכן.
- מוציאים, מגישים עם מעט פטרוזיליה קצוצה ובתאבון.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן