שוקי עוף בתנור עם דבש, לימון ואורגנו
מחפשים מתכון של שוקי עוף בקלי קלות? הנה אחד כזה, כל מה שאתם צריכים זה חמש דקות וחמישה מרכיבים שיש לרובנו בבית ויש לכם שוקי עוף טעימים ומרשימים ברמות. בתיאבון
מחפשים מתכון של שוקי עוף בקלי קלות? הנה אחד כזה, כל מה שאתם צריכים זה חמש דקות וחמישה מרכיבים שיש לרובנו בבית ויש לכם שוקי עוף טעימים ומרשימים ברמות. בתיאבון
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.7 קק״ל 904.4 קק״לפחמימות 22.1 גרם 132.5 גרםשומן 12.9 גרם 77.4 גרםנתרן 320.1 מ״ג 1920.6 מ״גחלבון 5.0 גרם 30.2 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרםשומן רווי 5.3 גרם 31.8 גרםכולסטרול 4.1 מ״ג 24.4 מ״גסידן 36.9 מ״ג 221.7 מ״גברזל 4.9 מ״ג 29.6 מ״גאשלגן 37.7 מ״ג 226.2 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 24.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 5 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות151
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 150.7 קק״ל 904.4 קק״לפחמימות 22.1 גרם 132.5 גרםשומן 12.9 גרם 77.4 גרםנתרן 320.1 מ״ג 1920.6 מ״גחלבון 5.0 גרם 30.2 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 34.1 גרםשומן רווי 5.3 גרם 31.8 גרםכולסטרול 4.1 מ״ג 24.4 מ״גסידן 36.9 מ״ג 221.7 מ״גברזל 4.9 מ״ג 29.6 מ״גאשלגן 37.7 מ״ג 226.2 מ״גאבץ 4.1 מ״ג 24.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 151 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
12 יחידות שוקי עוף עם עורניתן להחליף בכל חלק של עוף שאוהבים
משרה (רוטב)
-
3 כפות גדושות דבש
-
5 כפות שמן זית
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
2 כפיות גדושות פפריקה מתוקה
-
1 חופן אורגנו טריקצוץ. ניתן להשתמש באורגנו יבש אם אין או בתימין
-
1/2 כוס מיץ לימון טבעי
-
5 שיני שוםכתוש
-
1/2 כפית מלח דק
קישוט
-
1 לימוןלא קלוף, חתוך לפרוסות
אופן הכנה
- מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה, מוסיפים את העוף, מערבבים היטב ומכניסים למקרר. כמה זמן במקרר? כמה זמן שיש לכם. ניתן להכניס לחצי שעה, ניתן להכניס לכמה שעות או אפילו ללילה שלם. כמה שיותר הרי זה משובח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מצפים תבנית בנייר אפייה, עורכים את שוקי העוף בתבנית ומוסיפים חצי כוס מים. מקשטים את העוף בלימונים חתוכים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים שעה.
- לאחר שעה מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות, מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד חצי שעה עד שהפולקעות מקבלות גוון שזוף ויפה.
- אוכלים עם תפוחי אדמה או אורז.
אופן הכנה
- מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה, מוסיפים את העוף, מערבבים היטב ומכניסים למקרר. כמה זמן במקרר? כמה זמן שיש לכם. ניתן להכניס לחצי שעה, ניתן להכניס לכמה שעות או אפילו ללילה שלם. כמה שיותר הרי זה משובח.
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מצפים תבנית בנייר אפייה, עורכים את שוקי העוף בתבנית ומוסיפים חצי כוס מים. מקשטים את העוף בלימונים חתוכים. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים שעה.
- לאחר שעה מגבירים את חום התנור ל-200 מעלות, מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד חצי שעה עד שהפולקעות מקבלות גוון שזוף ויפה.
- אוכלים עם תפוחי אדמה או אורז.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (51)
היי, 2 שאלות: 1. שמים שום כתוש ברוטב וגם חתיכות שיני שום שלמים ביחד עם בצל ופרוסות לימון? כמו בסרטון הכוונה. 2. מתי שמים את המים? לפני התנור? תודה רבה!
היי סיון,
1. או שום כתוש או שיני שום
2. את המים שמים לפני הכנסה לתנור
היי,
יצא מדהים !!!
תודה רבה יוסי, משמח לקרוא
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל בולגרי
- אוכל מרוקאי
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בשרית
- ארוחה חגיגית
- ארוחה מהירה
- ארוחה מושחתת
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת גורמה
- ארוחת שישי בערב
- ט"ו בשבט
- מארחים
- מנות עיקריות
- מתכוני חגים
- מתכוני עוף
- מתכוני עמים ועדות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים לארוחה מפסקת
- מתכונים ללא גלוטן
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים לפסח
- מתכונים לראש השנה
- מתכונים לשבת
- סוכות
- קסם של שבת
- שישי טעים
- תבשילים