סנו רקע

פאדג’ רוקי רואד

רוצים להכין קינוח מושחת וטעים במיוחד בלי הרבה מאמץ? הנה רעיון טוב למתכון פאדג' רוקי רואד טעים במיוחד מערימות של חטיפי שוקולד
רוצים להכין קינוח מושחת וטעים במיוחד בלי הרבה מאמץ? הנה רעיון טוב למתכון פאדג' רוקי רואד טעים במיוחד מערימות של חטיפי שוקולד
  • שרית נובק
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2431
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2431.0 קק״ל 4862.0 קק״ל
    פחמימות 311.5 גרם 623.0 גרם
    שומן 116.3 גרם 232.6 גרם
    נתרן 477.0 מ״ג 954.0 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 78.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 71.9 גרם 143.8 גרם
    כולסטרול 121.5 מ״ג 243.0 מ״ג
    סידן 1024.1 מ״ג 2048.2 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 19.8 מ״ג
    אשלגן 2024.0 מ״ג 4048.0 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    2431
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2431.0 קק״ל 4862.0 קק״ל
    פחמימות 311.5 גרם 623.0 גרם
    שומן 116.3 גרם 232.6 גרם
    נתרן 477.0 מ״ג 954.0 מ״ג
    חלבון 39.2 גרם 78.4 גרם
    סיבים תזונתיים 11.6 גרם 23.2 גרם
    שומן רווי 71.9 גרם 143.8 גרם
    כולסטרול 121.5 מ״ג 243.0 מ״ג
    סידן 1024.1 מ״ג 2048.2 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 19.8 מ״ג
    אשלגן 2024.0 מ״ג 4048.0 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 15.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
שרית נובק
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל החטיפים לקערה גדולה (משאירים חצי כוס לקישוט מלמעלה).
  2. קוצצים את השוקולד המריר והחלב ומכניסים לקערה. מוסיפים חלב ממותק וממיסים הכל ביחד במיקרוגל בפולסים.
  3. שופכים את התערובת לתוך קערת החטיפים ומערבבים היטב.
  4. מחלקים את התערובת בין שתי תבניות אינגליש קייק מנייר סנו סושי.
  5. ממיסים את השוקולד הלבן ויוצקים מלמעלה.
  6. מקשטים בחטיפים הנותרים מלמעלה ומכניסים למקרר להתייצבות לשעתיים.
  7. מוציאים מהמקרר וחותכים לפרוסות או לקוביות.
  8. לקישוט - עוטפים בנייר אפייה טבעי סנו סושי.
פאדג' רוקי רואד
פאדג’ רוקי רואד. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות