פאי אגסים “ספגטי” עם קרם שקדים: כל ביס פצצה!
איך מכינים פאי אגסים יפהפה בלי לבשל את האגסים בכלל? קבלו פאי אגסים ספירלי עם קרם שקדים, גם פשוט להכנה וגם מרגישים בכל ביס את העונג המושלם
איך מכינים פאי אגסים יפהפה בלי לבשל את האגסים בכלל? קבלו פאי אגסים ספירלי עם קרם שקדים, גם פשוט להכנה וגם מרגישים בכל ביס את העונג המושלם
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4378.6 קק״ל 4378.6 קק״לפחמימות 538.2 גרם 538.2 גרםשומן 453.5 גרם 453.5 גרםנתרן 1563.8 מ״ג 1563.8 מ״גחלבון 245.7 גרם 245.7 גרםסיבים תזונתיים 192.4 גרם 192.4 גרםשומן רווי 311.6 גרם 311.6 גרםכולסטרול 1597.7 מ״ג 1597.7 מ״גסידן 371.9 מ״ג 371.9 מ״גברזל 179.2 מ״ג 179.2 מ״גאשלגן 724.7 מ״ג 724.7 מ״גאבץ 178.1 מ״ג 178.1 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות4379
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4378.6 קק״ל 4378.6 קק״לפחמימות 538.2 גרם 538.2 גרםשומן 453.5 גרם 453.5 גרםנתרן 1563.8 מ״ג 1563.8 מ״גחלבון 245.7 גרם 245.7 גרםסיבים תזונתיים 192.4 גרם 192.4 גרםשומן רווי 311.6 גרם 311.6 גרםכולסטרול 1597.7 מ״ג 1597.7 מ״גסידן 371.9 מ״ג 371.9 מ״גברזל 179.2 מ״ג 179.2 מ״גאשלגן 724.7 מ״ג 724.7 מ״גאבץ 178.1 מ״ג 178.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 4379 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 אגסיםקלופים
קרם שקדים
-
100 גרם אבקת שקדים
-
100 גרם סוכר לבן
-
1 1/2 כפות קורנפלור
-
100 גרם חמאה
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
הגשה
אופן הכנה
- מכינים את הקלתית: מכניסים את כל מרכיבי הקלתית לתוך מעבד מזון ומערבלים עד קבלת בצק אחיד.
- מפזרים מעט קמח בתבנית ובעזרת הידיים מהדקים את הבצק לתבנית. מוציאים את השוליים בלחיצת הבצק על המסגרת.
- מכינים את קרם השקדים: מערבבים יחד את כל המרכיבים היבשים, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים עד קבלת קרם אחיד.
- יוצקים את קרם השקדים על הבצק בתבנית.
- מעבירים 3 אגסים אחד אחרי השני בספירלייזר ומניחים את רצועות האגסים מעל הקרם.
- אופים בתנור בחום של 175 מעלות, במשך 45 דקות.
- בסמוך להגשה בוזקים אבקת סוכר.
אופן הכנה
- מכינים את הקלתית: מכניסים את כל מרכיבי הקלתית לתוך מעבד מזון ומערבלים עד קבלת בצק אחיד.
- מפזרים מעט קמח בתבנית ובעזרת הידיים מהדקים את הבצק לתבנית. מוציאים את השוליים בלחיצת הבצק על המסגרת.
- מכינים את קרם השקדים: מערבבים יחד את כל המרכיבים היבשים, מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים עד קבלת קרם אחיד.
- יוצקים את קרם השקדים על הבצק בתבנית.
- מעבירים 3 אגסים אחד אחרי השני בספירלייזר ומניחים את רצועות האגסים מעל הקרם.
- אופים בתנור בחום של 175 מעלות, במשך 45 דקות.
- בסמוך להגשה בוזקים אבקת סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן