פאי פירות טריים במכשיר אחד שמחולל קסמים
במעבד המזון של Ninja FOODI אפשר להכין גם בצק, גם קרם למלית וגם פירות חתוכים, בלי סכינים ומיקסר ובסוף תהנו מפאי פירות טריים משגע
במעבד המזון של Ninja FOODI אפשר להכין גם בצק, גם קרם למלית וגם פירות חתוכים, בלי סכינים ומיקסר ובסוף תהנו מפאי פירות טריים משגע
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3130.5 קק״ל 3130.5 קק״לפחמימות 373.2 גרם 373.2 גרםשומן 147.2 גרם 147.2 גרםנתרן 1304.4 מ״ג 1304.4 מ״גחלבון 57.2 גרם 57.2 גרםסיבים תזונתיים 19.2 גרם 19.2 גרםשומן רווי 31.5 גרם 31.5 גרםכולסטרול 612.4 מ״ג 612.4 מ״גסידן 425.8 מ״ג 425.8 מ״גברזל 5.2 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 1604.9 מ״ג 1604.9 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות3131
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3130.5 קק״ל 3130.5 קק״לפחמימות 373.2 גרם 373.2 גרםשומן 147.2 גרם 147.2 גרםנתרן 1304.4 מ״ג 1304.4 מ״גחלבון 57.2 גרם 57.2 גרםסיבים תזונתיים 19.2 גרם 19.2 גרםשומן רווי 31.5 גרם 31.5 גרםכולסטרול 612.4 מ״ג 612.4 מ״גסידן 425.8 מ״ג 425.8 מ״גברזל 5.2 מ״ג 5.2 מ״גאשלגן 1604.9 מ״ג 1604.9 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 3131 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית מתוקה
-
100 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 ביצים L
-
1 כף אבקת סוכר
-
1/2 כפית תמצית וניל
שכבת פירות
שייק
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במעבד המזון מרכיבים את מעבד המזון על הבסיס. מוסיפים קמח, מלח וסוכר. מוסיפים את קוביות החמאה והחלמונים ומפעילים ב- PULSE עד לקבלת בצק רך ואחיד (אפשר ללוש מעט עם הידיים על משטח מקומח להשלמת הפעולה).
- משמנים בחמאה את התבנית ומפדרים במעט קמח.
- מרדדים את הבצק הפריך בין שני ניירות אפייה, מסירים נייר אחד ומניחים את הבצק על התבנית. מהדקים עם האצבעות, גם על השוליים. מחוררים במזלג את התחתית ומקפיאים למשך שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכניסים לתנור ואופים 12 דקות (חצי אפייה). מוצאים מהתנור ומקררים.
- מכינים את המלית: בבלנדר מכניסים לתוך הבלנדר את מרכיבי המלית. בוחרים בתכנית SMOOTHIE ומפעילים. מוזגים לתבנית עם הבצק החצי אפוי. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות עד שהמלית נאפית לגמרי.
- מכינים את שכבת הפירות: הרכיבו את הספירולייזר על בסיס המכשיר. הרכיבו את דיסק הפטוצ’יני בקערת האיסוף והרכיבו את המכסה עם פתח ההזנה. הכניסו את התפוח לתוך פתח ההזנה, הדקו על פין דיסק החיתוך, חזקו את מתקן הדחיפה על התפוח. בחרו באפשרות GO.
- עם הסיום הוציאו את שאריות התפוח מדיסק החיתוך, רוקנו את קערת האיסוף והמשיכו עם הפירות הנוספים. את התפוחים מניחים במים עם מיץ הלימון (כדי שלא ישחירו).
- מרתיחים בסיר קטן סוכר ומים.
- לאחר שהפאי התקרר מסדרים את הפירות החתוכים בעדינות ובצפיפות בתוך הפאי. מברישים את הפירות עם סירופ הסוכר ושומרים במקרר.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: במעבד המזון מרכיבים את מעבד המזון על הבסיס. מוסיפים קמח, מלח וסוכר. מוסיפים את קוביות החמאה והחלמונים ומפעילים ב- PULSE עד לקבלת בצק רך ואחיד (אפשר ללוש מעט עם הידיים על משטח מקומח להשלמת הפעולה).
- משמנים בחמאה את התבנית ומפדרים במעט קמח.
- מרדדים את הבצק הפריך בין שני ניירות אפייה, מסירים נייר אחד ומניחים את הבצק על התבנית. מהדקים עם האצבעות, גם על השוליים. מחוררים במזלג את התחתית ומקפיאים למשך שעה.
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מכניסים לתנור ואופים 12 דקות (חצי אפייה). מוצאים מהתנור ומקררים.
- מכינים את המלית: בבלנדר מכניסים לתוך הבלנדר את מרכיבי המלית. בוחרים בתכנית SMOOTHIE ומפעילים. מוזגים לתבנית עם הבצק החצי אפוי. מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות למשך 10 דקות עד שהמלית נאפית לגמרי.
- מכינים את שכבת הפירות: הרכיבו את הספירולייזר על בסיס המכשיר. הרכיבו את דיסק הפטוצ’יני בקערת האיסוף והרכיבו את המכסה עם פתח ההזנה. הכניסו את התפוח לתוך פתח ההזנה, הדקו על פין דיסק החיתוך, חזקו את מתקן הדחיפה על התפוח. בחרו באפשרות GO.
- עם הסיום הוציאו את שאריות התפוח מדיסק החיתוך, רוקנו את קערת האיסוף והמשיכו עם הפירות הנוספים. את התפוחים מניחים במים עם מיץ הלימון (כדי שלא ישחירו).
- מרתיחים בסיר קטן סוכר ומים.
- לאחר שהפאי התקרר מסדרים את הפירות החתוכים בעדינות ובצפיפות בתוך הפאי. מברישים את הפירות עם סירופ הסוכר ושומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (13)
טעים בטירוף , תענוג של מנה
איזה כיף! תודה(:
אני אוהבת כל מנה שיש בה פירות, זה טעים , צבעוני ומלא וויטמינים
טוב,אין דברים כאלה
איזה כיף! תודה רבה (: