פאי פקאן מושקע ויפהפה של קרין גורן

קרין גורן אופה פאי פקאן עם בצק פריך ומלית נימוחה ודביקה - מתכון קלאסי למכורי פאי פקאן. אפשר להגיש קר או לחמם מעט, לצד כדור גלידה וסירופ מייפל, ולהרגיש בחלום
קרין גורן אופה פאי פקאן עם בצק פריך ומלית נימוחה ודביקה - מתכון קלאסי למכורי פאי פקאן. אפשר להגיש קר או לחמם מעט, לצד כדור גלידה וסירופ מייפל, ולהרגיש בחלום
  • קרין גורן
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    6121
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6121.1 קק״ל 6121.1 קק״ל
    פחמימות 431.5 גרם 431.5 גרם
    שומן 477.5 גרם 477.5 גרם
    נתרן 908.6 מ״ג 908.6 מ״ג
    חלבון 112.3 גרם 112.3 גרם
    סיבים תזונתיים 75.1 גרם 75.1 גרם
    שומן רווי 177.6 גרם 177.6 גרם
    כולסטרול 1671.2 מ״ג 1671.2 מ״ג
    סידן 716.0 מ״ג 716.0 מ״ג
    ברזל 59.4 מ״ג 59.4 מ״ג
    אשלגן 2536.7 מ״ג 2536.7 מ״ג
    אבץ 74.9 מ״ג 74.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    6121
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 6121.1 קק״ל 6121.1 קק״ל
    פחמימות 431.5 גרם 431.5 גרם
    שומן 477.5 גרם 477.5 גרם
    נתרן 908.6 מ״ג 908.6 מ״ג
    חלבון 112.3 גרם 112.3 גרם
    סיבים תזונתיים 75.1 גרם 75.1 גרם
    שומן רווי 177.6 גרם 177.6 גרם
    כולסטרול 1671.2 מ״ג 1671.2 מ״ג
    סידן 716.0 מ״ג 716.0 מ״ג
    ברזל 59.4 מ״ג 59.4 מ״ג
    אשלגן 2536.7 מ״ג 2536.7 מ״ג
    אבץ 74.9 מ״ג 74.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
קרין גורן
X

27 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


קלתית

מלית וזיגוג


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את הקלתית: מערבבים את החמאה המומסת עם אבקת הסוכר.
  3. טורפים פנימה את הביצה, מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. לשים עוד קצת בידיים.
  4. מהדקים היטב בעזרת האצבעות את הבצק לתבנית פאי, גם לדפנות, ומיישרים את השוליים.
  5. מכינים את המלית: ממיסים במיקרוגל את הסירופ מייפל, הסוכר החום והחמאה ומערבבים.
  6. מעבירים כחצי מהתערובת לקערה וטורפים פנימה הסוכר והביצים, ואז מוסיפים את הפקאנים הקצוצים.
  7. יוצקים את המלית על הבצק ואופים כ־30 דקות, עד שהמלית מתייצבת בשוליים (במרכז היא עדיין תהיה קצת רכה).
  8. מוציאים את הפאי מהתנור.
  9. מכינים את הזיגוג: מערבים את שארית התערובת עם שמנת מתוקה.
  10. מסדרים את הפקאנים השלמים על הפאי ומעליו יוצקים את שארית התערובת.
  11. אופים 10 דקות נוספות.
  12. מחלצים את הפאי מהתבנית כשהוא עדיין חמים ומקררים להתייצבות.
  13. מגישים עם גלידה וסירופ מייפל.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי פקאן מושקע ויפהפה של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    אבי

    האם אפשר להחליף את המייפל בסילן?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אבי, כן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות