פאי פקאן ממכר של שרית נובק
הפאי פקאן הקלאסי של שרית נובק המורכב מקלתית בצק פריך חמאתי במילוי פקאנים מקורמלים ומעל הכל פקאנים בזיגוג מייפל לא רק נשמע טעים, הוא הפאי המושלם!
הפאי פקאן הקלאסי של שרית נובק המורכב מקלתית בצק פריך חמאתי במילוי פקאנים מקורמלים ומעל הכל פקאנים בזיגוג מייפל לא רק נשמע טעים, הוא הפאי המושלם!
- שרית נובק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4505.0 קק״ל 4505.0 קק״לפחמימות 432.0 גרם 432.0 גרםשומן 263.7 גרם 263.7 גרםנתרן 2105.2 מ״ג 2105.2 מ״גחלבון 61.0 גרם 61.0 גרםסיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרםשומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרםכולסטרול 867.1 מ״ג 867.1 מ״גסידן 419.6 מ״ג 419.6 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 1640.0 מ״ג 1640.0 מ״גאבץ 20.2 מ״ג 20.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-15 דק׳
-
קלוריות4505
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4505.0 קק״ל 4505.0 קק״לפחמימות 432.0 גרם 432.0 גרםשומן 263.7 גרם 263.7 גרםנתרן 2105.2 מ״ג 2105.2 מ״גחלבון 61.0 גרם 61.0 גרםסיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרםשומן רווי 41.0 גרם 41.0 גרםכולסטרול 867.1 מ״ג 867.1 מ״גסידן 419.6 מ״ג 419.6 מ״גברזל 11.4 מ״ג 11.4 מ״גאשלגן 1640.0 מ״ג 1640.0 מ״גאבץ 20.2 מ״ג 20.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-15 דק׳ | קלוריות 4505 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
1 כוס אגוזי פקאןחצאי פקאנים
-
2/3 כוס סוכר חום כהה
-
1 קורט מלח דק
-
2/3 כוס סירופ מייפל
-
2 ביצים M
-
50 גרם חמאהמומסת
קישוט
-
1/2 כוס אגוזי פקאןחצאי פקאנים
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
- מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים.
- שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
אופן הכנה
- מכינים את הבצק: מכניסים למעבד מזון את הקמח, אבקת הסוכר, המלח והחמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים דקים.
- מוסיפים ביצה ומעבדים בקצרה רק עד שהפירורים מתגבשים לבצק. עוטפים בניילון ומכניסים לקירור למשך כשעה.
- מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים לעלה דק ומרפדים את התחתית והדפנות של תבנית פאי.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מכינים את המילוי: מכניסים למעבד מזון עם להב קיצוץ את כל מרכיבי המילוי ומפעילים את תוכנית הקיצוץ 3 פעמים.
- שופכים את המילוי לתוך קלתית הבצק, מסדרים מלמעלה חצאי פקאנים במעגלים ומכניסים לתנור ואופים כ-35-40 דקות עד שהמלית מתייצבת והבצק מזהיב.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות