פאי רועים אישי ומדליק עם פירה בטטה ותפוחי אדמה

מתלבטים איך להכין את פאי הרועים שלכם? עם פירה תפוח אדמה קלאסי או דווקא לגוון בפירה בטטה? אנחנו נקל עליכם, לא צריך לבחור רק בפירה מסוג אחד, פשוט מבשלים בסיר אחד גם את תפוח האדמה וגם את הבטטה! אחרי הבישול מפרידים ביניהם והנה לכם שני סוגים של פאי רועים במתכון אחד.
מתלבטים איך להכין את פאי הרועים שלכם? עם פירה תפוח אדמה קלאסי או דווקא לגוון בפירה בטטה? אנחנו נקל עליכם, לא צריך לבחור רק בפירה מסוג אחד, פשוט מבשלים בסיר אחד גם את תפוח האדמה וגם את הבטטה! אחרי הבישול מפרידים ביניהם והנה לכם שני סוגים של פאי רועים במתכון אחד.
  • מעין טרודל
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.5 קק״ל 2548.0 קק״ל
    פחמימות 32.3 גרם 258.3 גרם
    שומן 10.1 גרם 81.0 גרם
    נתרן 1089.1 מ״ג 8712.5 מ״ג
    חלבון 20.5 גרם 164.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 15.7 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 29.0 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 708.2 מ״ג
    סידן 39.5 מ״ג 316.2 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 20.0 מ״ג
    אשלגן 364.1 מ״ג 2912.9 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 33.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    319
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 318.5 קק״ל 2548.0 קק״ל
    פחמימות 32.3 גרם 258.3 גרם
    שומן 10.1 גרם 81.0 גרם
    נתרן 1089.1 מ״ג 8712.5 מ״ג
    חלבון 20.5 גרם 164.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 15.7 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 29.0 גרם
    כולסטרול 88.5 מ״ג 708.2 מ״ג
    סידן 39.5 מ״ג 316.2 מ״ג
    ברזל 2.5 מ״ג 20.0 מ״ג
    אשלגן 364.1 מ״ג 2912.9 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 33.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
מעין טרודל
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בשר

פירה

פירה בטטה


אופן הכנה

  1. מבשלים בסיר עם מים את תפוחי האדמה והבטטות עד שהם מתרככים (בערך 20 דקות).
  2. במחבת בינונית עם 2 כפות שמן נטרלי מטגנים בצל קצוץ וגזר עד להזהבה.
  3. מוסיפים את הבשר והתבלינים למחבת ובעזרת כף מפוררים את הבשר.
  4. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  5. לאחר שתפוחי האדמה והבטטות התרככו, מפרידים אותם לשתי קערות נפרדות. מועכים לפירה את תפוח האדמה והבטטה בנפרד.
  6. לכל קערה מוסיפים כף קמח, כף מלח וביצה.
  7. מרכיבים את הפאי האישי: בתחתית מניחים 2 כפות של תערובת הבשר ומעליו מניחים 2 כפות של פירה (איזה סוג שבא לכם-בטטה או תפוח אדמה) שיכסה את הבשר.
  8. מברישים את פאי הרועים במעט שמן זית ואופים כ-30 דקות על 180 מעלות עד להזהבה של הפאי.

tip

טיפ מקרר Hisense

כשמאחסנים בשר טרי במקפיא - השתמשו בפונקציה להקפאה מהירה ששומרת על הטעמים, המרקמים והוויטמינים במזונות. המנגנון האוטומטי "לחזרה למצב פעולה רגיל" יעזור לכם לבצע את זה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי רועים אישי ומדליק עם פירה בטטה ותפוחי אדמה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות