פאי שוקולד במילוי גבינה נוטלה של קרין גורן: אין טוב מזה
פאי שוקולד עם טריק! התחתית היא בעצם בראוניז עשיר, המילוי גבינתי וקליל ומלמעלה נוטלה ואגוזים לקישוט. חג טעים ומתוק
פאי שוקולד עם טריק! התחתית היא בעצם בראוניז עשיר, המילוי גבינתי וקליל ומלמעלה נוטלה ואגוזים לקישוט. חג טעים ומתוק
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 612.0 קק״ל 8568.6 קק״לפחמימות 52.8 גרם 739.6 גרםשומן 39.9 גרם 558.8 גרםנתרן 631.4 מ״ג 8839.6 מ״גחלבון 11.3 גרם 158.4 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 32.7 גרםשומן רווי 22.0 גרם 307.6 גרםכולסטרול 201.2 מ״ג 2817.4 מ״גסידן 144.0 מ״ג 2015.4 מ״גברזל 2.8 מ״ג 39.3 מ״גאשלגן 316.3 מ״ג 4427.9 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 20.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 7 שעות ו-40 דק׳
-
קלוריות612
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 612.0 קק״ל 8568.6 קק״לפחמימות 52.8 גרם 739.6 גרםשומן 39.9 גרם 558.8 גרםנתרן 631.4 מ״ג 8839.6 מ״גחלבון 11.3 גרם 158.4 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 32.7 גרםשומן רווי 22.0 גרם 307.6 גרםכולסטרול 201.2 מ״ג 2817.4 מ״גסידן 144.0 מ״ג 2015.4 מ״גברזל 2.8 מ״ג 39.3 מ״גאשלגן 316.3 מ״ג 4427.9 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 20.1 מ״גסגור
פאי שוקולד בראוניז שלי, שמורכב מגבינה, נוטלה והמון כיף, תמיד מוצב במרכז השולחן כשמגיעים אורחים. הוא תענוג לצד קפה חם או קר, תלוי בעונה והכי כיפי להגיש אותו בארוחת חג השבועות, כשהוא מספק גם את הצורך למוצר גבינתי וגם לשוקולד שפשוט משפר הכול. הכי יאמי!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 7 שעות ו-40 דק׳ | קלוריות 612 | כמות מנות 14 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית בראוניז
-
300 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם חמאה
-
40 גרם דבש
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
200 גרם סוכר לבן
-
4 ביצים L
-
1 כוס קמח תופח
מילוי גבינה נוטלה
-
250 גרם גבינת שמנת
-
250 גרם גבינה לבנה 9%
-
200 גרם שמנת חמוצה 9%
-
3 ביצים L
-
1 כוס נוטלה
אופן הכנה
- מכינים את תחתית הפאי: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
- מערבבים פנימה דבש, שמנת מתוקה, סוכר וביצים.
- מוסיפים קמח תופח וטורפים עד שאין יותר גושים.
- משטחים בתבנית פאי משומנת ואופים ב-180 מעלות 25 דקות.
- לוחצים תבנית 24 למרכז הבראוניז, ליצירת שקע בעומק 2 ס”מ.
- מערבבים את כל חומרי מלית הגבינה ומוזגים לשקע.
- מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 30 דקות, להתייצבות חלקית (העוגה רוטטת כמו ג’לי).
- מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
- מחממים נוטלה במיקרו לריכוך ומורחים על העוגה. מפזרים אגוזי לוז מלמעלה.
אופן הכנה
- מכינים את תחתית הפאי: ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
- מערבבים פנימה דבש, שמנת מתוקה, סוכר וביצים.
- מוסיפים קמח תופח וטורפים עד שאין יותר גושים.
- משטחים בתבנית פאי משומנת ואופים ב-180 מעלות 25 דקות.
- לוחצים תבנית 24 למרכז הבראוניז, ליצירת שקע בעומק 2 ס”מ.
- מערבבים את כל חומרי מלית הגבינה ומוזגים לשקע.
- מנמיכים את חום התנור ל-150 מעלות ואופים עוד 30 דקות, להתייצבות חלקית (העוגה רוטטת כמו ג’לי).
- מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות.
- מחממים נוטלה במיקרו לריכוך ומורחים על העוגה. מפזרים אגוזי לוז מלמעלה.
הערות
- ניתן לקשט בזילופי נוטלה ואגוזי לוז
הערות
- ניתן לקשט בזילופי נוטלה ואגוזי לוז
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן