-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1967.1 קק״ל 3934.2 קק״לפחמימות 137.7 גרם 275.4 גרםשומן 130.9 גרם 261.8 גרםנתרן 1248.3 מ״ג 2496.7 מ״גחלבון 0.6 גרם 1.2 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 19.4 גרםשומן רווי 49.5 גרם 99.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.4 מ״ג 70.7 מ״גברזל 2.5 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 391.3 מ״ג 782.6 מ״גאבץ 1246.6 מ״ג 2493.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות1967
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1967.1 קק״ל 3934.2 קק״לפחמימות 137.7 גרם 275.4 גרםשומן 130.9 גרם 261.8 גרםנתרן 1248.3 מ״ג 2496.7 מ״גחלבון 0.6 גרם 1.2 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 19.4 גרםשומן רווי 49.5 גרם 99.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 35.4 מ״ג 70.7 מ״גברזל 2.5 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 391.3 מ״ג 782.6 מ״גאבץ 1246.6 מ״ג 2493.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 1967 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 תפוחי עץ גרני סמיט בינוניים
-
1 כף סוכר לבן
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1 כפית קמח לבן
-
1 חבילה בצק פריך קפוא למאפים מתוקים
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק בהתאם להוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים בסכין את הרבע העליון של כל תפוח ליישור.
- בעזרת כפית פריזאית מרוקנים את הליבה עם הגרעינים מכל תפוח ונפטרים ממנה. ממשיכים לרוקן את תוכן התפוח בעזרת הכפית ושמים את החתיכות בקערה.
- מוסיפים לקערת התפוחים את הסוכר, הקינמון והקמח.
- מניחים את התפוחים הריקים על התבנית וממלאים בערימה נדיבה של תערובת התפוחים.
- קורצים עיגולים מהבצק הפריך המרודד (קצת יותר גדולים מגודל התפוח) ומחוררים במזלג. מכסים כל תפוח בבצק ואופים כ-30 דקות, עד שהבצק מזהיב והתפוחים רכים. מצננים מעט ומגישים.
אופן הכנה
- מפשירים את הבצק בהתאם להוראות היצרן.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- חותכים בסכין את הרבע העליון של כל תפוח ליישור.
- בעזרת כפית פריזאית מרוקנים את הליבה עם הגרעינים מכל תפוח ונפטרים ממנה. ממשיכים לרוקן את תוכן התפוח בעזרת הכפית ושמים את החתיכות בקערה.
- מוסיפים לקערת התפוחים את הסוכר, הקינמון והקמח.
- מניחים את התפוחים הריקים על התבנית וממלאים בערימה נדיבה של תערובת התפוחים.
- קורצים עיגולים מהבצק הפריך המרודד (קצת יותר גדולים מגודל התפוח) ומחוררים במזלג. מכסים כל תפוח בבצק ואופים כ-30 דקות, עד שהבצק מזהיב והתפוחים רכים. מצננים מעט ומגישים.
הערות
- אם רוצים אפשר לשדרג את המנה ע"י תוספת צימוקים או שברי אגוזים
- אפשר להחליף את הסוכר בדבש, או לשחק עם התבלינים לפי הטעם
- מומלץ להגיש לצד גלידת וניל פרווה
הערות
- אם רוצים אפשר לשדרג את המנה ע"י תוספת צימוקים או שברי אגוזים
- אפשר להחליף את הסוכר בדבש, או לשחק עם התבלינים לפי הטעם
- מומלץ להגיש לצד גלידת וניל פרווה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
ה מהמם. זה מתכון שחייב להכין על המקום או ניתן להכין מראש ולחמם?
ניתן להכין מראש ולחמם אבל זה ללא ספק הרבה יותר טעים כשזה “טרי” ישר מהתנור (: