פבלובה מתכון מנצח כשר לפסח – עוגת מרנג עם קציפת וניל ופירות
פבלובה מתכון כשר לפסח של מיקי שמו המורכב מ-4 מרקמים וטעמים שונים: מרנג, קציפה, פירות וסירופ פירות יער. עוגה חגיגית וקוצרת מחמאות
פבלובה מתכון כשר לפסח של מיקי שמו המורכב מ-4 מרקמים וטעמים שונים: מרנג, קציפה, פירות וסירופ פירות יער. עוגה חגיגית וקוצרת מחמאות
- מיקי שמו
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3767.3 קק״ל 3767.3 קק״לפחמימות 348.5 גרם 348.5 גרםשומן 195.9 גרם 195.9 גרםנתרן 43.2 מ״ג 43.2 מ״גחלבון 16.2 גרם 16.2 גרםסיבים תזונתיים 24.4 גרם 24.4 גרםשומן רווי 116.2 גרם 116.2 גרםכולסטרול 1.5 מ״ג 1.5 מ״גסידן 93.8 מ״ג 93.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 541.9 מ״ג 541.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות3767
-
רמת קושי:קשה
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 3767.3 קק״ל 3767.3 קק״לפחמימות 348.5 גרם 348.5 גרםשומן 195.9 גרם 195.9 גרםנתרן 43.2 מ״ג 43.2 מ״גחלבון 16.2 גרם 16.2 גרםסיבים תזונתיים 24.4 גרם 24.4 גרםשומן רווי 116.2 גרם 116.2 גרםכולסטרול 1.5 מ״ג 1.5 מ״גסידן 93.8 מ״ג 93.8 מ״גברזל 2.0 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 541.9 מ״ג 541.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״גסגור
אם אתם מחפשים את הקינוח המושלם שיוציא “וואו” ענק מהאורחים שלכם, לכו על הפרימה בלרינה של הערב וקבלו במחיאות כפיים את עוגת הפבלובה של מיקי שמו.
עוגת קצף ביצים מלאה בקרם וניל ומעוטרת בפירות. איזה פירות יכולים למלוך בכיפת הפבלובה? כל פרי שאתם אוהבים. תותים, דובדבנים, פירות יער קפואים… הכל הולך!
תודה לך מיקי שמו על עוגת פבלובה מעלפת, אין ספק שכולם יקומו להדרן.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 3767 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
לפיזור על המרנג לפני האפייה
-
15 גרם אבקת סוכר
קצפת
-
2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
40 גרם סוכר לבן
-
20 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
פירות
-
400 גרם פירות יער קפואיםאו תותים ודובדבנים טריים
רוטב
-
500 גרם פירות יער קפואים
-
50 גרם סוכר לבן
-
2 כפות מיץ לימון
אופן הכנה
- מכינים את המרנג: מחממים תנור לחום 100 מעלות.
- מקציפים חלבונים בקערת המיקסר במהירות בינונית לקצף רך, מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ומקציפים עד לקבלת קצף יציב, מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים את האבקת סוכר לתוך התערובת בעזרת לקקן.
- מזלפים את המרנג לקוטר 30 ס”מ על נייר אפיה ובוזקים מעל את אבקת הסוכר.
- אופים למשך שעתיים וחצי בחום נמוך ומצננים היטב.
- מכינים את הקציפה: מקציפים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבל קרם יציב.
- מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את הפירות יער סוכר ומיץ לימון ומסננים היטב.
- מרכיבים את המנה: מניחים את הפבלובה האפויה על גבי כלי הגשה, מפזרים חצי מהכמות של פירות יער ומזלפים מעל את הקציפה, מפזרים שוב פירות יער ומקשטים ברוטב. או: מניחים רוטב על צלחת ההגשה, מניחים במרכזה את הפבלובה, מזלפים מהקציפה בצורת ספירלה ומניחים במרכזה מהפירות יער.
אופן הכנה
- מכינים את המרנג: מחממים תנור לחום 100 מעלות.
- מקציפים חלבונים בקערת המיקסר במהירות בינונית לקצף רך, מוסיפים את הסוכר בהדרגה תוך כדי הקצפה ומקציפים עד לקבלת קצף יציב, מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים את האבקת סוכר לתוך התערובת בעזרת לקקן.
- מזלפים את המרנג לקוטר 30 ס”מ על נייר אפיה ובוזקים מעל את אבקת הסוכר.
- אופים למשך שעתיים וחצי בחום נמוך ומצננים היטב.
- מכינים את הקציפה: מקציפים את כל המרכיבים יחד עד שמתקבל קרם יציב.
- מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את הפירות יער סוכר ומיץ לימון ומסננים היטב.
- מרכיבים את המנה: מניחים את הפבלובה האפויה על גבי כלי הגשה, מפזרים חצי מהכמות של פירות יער ומזלפים מעל את הקציפה, מפזרים שוב פירות יער ומקשטים ברוטב. או: מניחים רוטב על צלחת ההגשה, מניחים במרכזה את הפבלובה, מזלפים מהקציפה בצורת ספירלה ומניחים במרכזה מהפירות יער.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (16)
אפשר להקפיא את זה שבועים קודם?
לא מומלץ להקפיא פבלובה כי היא עלולה להתרכך ולא לשמור על פריכות
מה הכוונה לחום נמוך?
100 מעלות