-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 985.9 קק״ל 3943.5 קק״לפחמימות 32.4 גרם 129.5 גרםשומן 77.1 גרם 308.6 גרםנתרן 1240.4 מ״ג 4961.5 מ״גחלבון 36.3 גרם 145.1 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.1 מ״ג 208.5 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״גאשלגן 368.0 מ״ג 1472.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות986
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 985.9 קק״ל 3943.5 קק״לפחמימות 32.4 גרם 129.5 גרםשומן 77.1 גרם 308.6 גרםנתרן 1240.4 מ״ג 4961.5 מ״גחלבון 36.3 גרם 145.1 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 52.1 מ״ג 208.5 מ״גברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״גאשלגן 368.0 מ״ג 1472.2 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 986 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם סטייק פרגיתחתוך לקוביות
-
1 1/2 כוסות אורז יסמיןאו כל אורז אחר, שטוף ומסונן
-
1 יחידה עצם מחלא חובה
-
1 בצל גדולקצוץ
-
1/2 כוס חמוציות מוקפאותטבעיות, ללא סוכר
-
1 תפוח עץ פינק ליידי גדולקלוף ופרוס דק
-
1/3 כוס שמן זית
-
1/4 צרור כוסברהקצוצה
-
1 כפית שטוחה קינמון טחון
-
1 כפית שטוחה בהרט
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור טחון
-
1 כפית מלח דק
-
2 גזרים בינונייםמגורדים דק
-
1/4 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
1 כף שקדים פרוסיםלקישוט
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר ומוסיפים את קוביות הפרגית ועצם המח. מטגנים עד הזהבה קלה.
- מוסיפים בצל קצוץ, חמוציות, פרוסות תפוחים, כוסברה ותבלינים.
- מערבבים ומטגנים כ 3 דקות.
- מוסיפים את האורז ומטגנים עוד 3 דקות.
- יוצקים 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים את הסיר.
- מבשלים על להבה נמוכה כ 20 דקות.
- מוסיפים לסיר את הגזר המגורד והפטרוזיליה ומערבבים בזהירות.
- סוגרים את הסיר לעוד 10 דקות (להבה כבויה)
- מקשטים בפרוסות שקדים קלויות ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים שמן בסיר ומוסיפים את קוביות הפרגית ועצם המח. מטגנים עד הזהבה קלה.
- מוסיפים בצל קצוץ, חמוציות, פרוסות תפוחים, כוסברה ותבלינים.
- מערבבים ומטגנים כ 3 דקות.
- מוסיפים את האורז ומטגנים עוד 3 דקות.
- יוצקים 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים את הסיר.
- מבשלים על להבה נמוכה כ 20 דקות.
- מוסיפים לסיר את הגזר המגורד והפטרוזיליה ומערבבים בזהירות.
- סוגרים את הסיר לעוד 10 דקות (להבה כבויה)
- מקשטים בפרוסות שקדים קלויות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן