פילאף פרגיות ותפוחים

פילאף פרגיות עם תפוחי פינק ליידי, אורז וגזר ועוד שלל דברים טובים וטעימים. התבשיל שישדרג לכם את שולחן השבת או שולחן החג
פילאף פרגיות עם תפוחי פינק ליידי, אורז וגזר ועוד שלל דברים טובים וטעימים. התבשיל שישדרג לכם את שולחן השבת או שולחן החג
  • ענת אלישע
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    986
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 985.9 קק״ל 3943.5 קק״ל
    פחמימות 32.4 גרם 129.5 גרם
    שומן 77.1 גרם 308.6 גרם
    נתרן 1240.4 מ״ג 4961.5 מ״ג
    חלבון 36.3 גרם 145.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 52.1 מ״ג 208.5 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 368.0 מ״ג 1472.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    986
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 985.9 קק״ל 3943.5 קק״ל
    פחמימות 32.4 גרם 129.5 גרם
    שומן 77.1 גרם 308.6 גרם
    נתרן 1240.4 מ״ג 4961.5 מ״ג
    חלבון 36.3 גרם 145.1 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 17.5 גרם
    שומן רווי 2.6 גרם 10.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 52.1 מ״ג 208.5 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 15.2 מ״ג
    אשלגן 368.0 מ״ג 1472.2 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ענת אלישע
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים שמן בסיר ומוסיפים את קוביות הפרגית ועצם המח. מטגנים עד הזהבה קלה.
  2. מוסיפים בצל קצוץ, חמוציות, פרוסות תפוחים, כוסברה ותבלינים.
  3. מערבבים ומטגנים כ 3 דקות.
  4. מוסיפים את האורז ומטגנים עוד 3 דקות.
  5. יוצקים 3 כוסות מים רותחים, מערבבים ומכסים את הסיר.
  6. מבשלים על להבה נמוכה כ 20 דקות.
  7. מוסיפים לסיר את הגזר המגורד והפטרוזיליה ומערבבים בזהירות.
  8. סוגרים את הסיר לעוד 10 דקות (להבה כבויה)
  9. מקשטים בפרוסות שקדים קלויות ומגישים.

    פילאף פרגיות ותפוחים
    פילאף פרגיות ותפוחים. צילום: ענת אלישע


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות