רקע הנמל מעודכן

המתיקי את יומך: מקלות פילו במילוי פירות יבשים ואגוזים

מאפה חגיגי לט"ו בשבט? קבלו מקלות פילו במילוי פירות יבשים ואגוזים בשיא האלגנטיות. מאפה קראנצ'י שיחשבו שטרחתם עליו שעות, אבל הכי פשוט בעולם!
מאפה חגיגי לט"ו בשבט? קבלו מקלות פילו במילוי פירות יבשים ואגוזים בשיא האלגנטיות. מאפה קראנצ'י שיחשבו שטרחתם עליו שעות, אבל הכי פשוט בעולם!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 193.9 קק״ל 4654.0 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 534.6 גרם
    שומן 10.4 גרם 250.6 גרם
    נתרן 60.7 מ״ג 1457.7 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 40.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 47.1 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 103.9 גרם
    כולסטרול 8.1 מ״ג 193.5 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 501.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 272.5 מ״ג 6539.6 מ״ג
    אבץ 58.3 מ״ג 1398.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    194
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 193.9 קק״ל 4654.0 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 534.6 גרם
    שומן 10.4 גרם 250.6 גרם
    נתרן 60.7 מ״ג 1457.7 מ״ג
    חלבון 1.7 גרם 40.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 47.1 גרם
    שומן רווי 4.3 גרם 103.9 גרם
    כולסטרול 8.1 מ״ג 193.5 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 501.9 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 17.1 מ״ג
    אשלגן 272.5 מ״ג 6539.6 מ״ג
    אבץ 58.3 מ״ג 1398.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים לסיר את הפירות היבשים, אגוזי המלך, הסילאן והיין ומבשלים במשך כ-10 דקות על האש הקטנה ביותר.
  2. מערבבים מדי פעם, שומרים שהתערובת לא תישרף, ומצננים.
  3. מניחים עלה פילו אחד על משטח עבודה, כשהצד הרחב שלו פונה אלינו.
  4. מברישים את הפילו בחמאה המומסת.
  5. מניחים את מלית הפירות היבשים לאורך תחתית הפילו בשטח שקרוב אלינו (שומרים שוליים של 2 ס”מ), בשורה צרה וארוכה.
  6. מגלגלים בעדינות את עלה הפילו סביב המלית ליצירת מקל ארוך.
  7. מברישים את המקל שוב בחמאה מומסת, ובעזרת סכין חדה מאוד חוצים אותו לשניים, כך שיווצרו שני מקלות של פילו.
  8. מרפדים תבנית תנור גדולה בנייר אפייה ומניחים עליו את המקלות.
  9. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך 20 דקות עד שהמאפים שחומים ונאים.
  10. מפזרים אבקת סוכר מעל ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
המתיקי את יומך: מקלות פילו במילוי פירות יבשים ואגוזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות