סנו רקע

במיוחד למבוגרים: פיצה ביאנקה עם גבינות, תרד וארטישוק

הכנתם פיצה לילדים? אז תשקיעו גם בעצמכם! פיצה לבנה עם רוטב בשמל, גבינות, תרד וארטישוקים, לא יודעים מה אתכם אבל אנחנו כבר בשלב ההתפחה
הכנתם פיצה לילדים? אז תשקיעו גם בעצמכם! פיצה לבנה עם רוטב בשמל, גבינות, תרד וארטישוקים, לא יודעים מה אתכם אבל אנחנו כבר בשלב ההתפחה
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5089
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5089.2 קק״ל 5089.2 קק״ל
    פחמימות 805.8 גרם 805.8 גרם
    שומן 148.8 גרם 148.8 גרם
    נתרן 10413.0 מ״ג 10413.0 מ״ג
    חלבון 143.3 גרם 143.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 1.2 גרם
    שומן רווי 46.0 גרם 46.0 גרם
    כולסטרול 152.5 מ״ג 152.5 מ״ג
    סידן 520.1 מ״ג 520.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 710.0 מ״ג 710.0 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    19
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    5089
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5089.2 קק״ל 5089.2 קק״ל
    פחמימות 805.8 גרם 805.8 גרם
    שומן 148.8 גרם 148.8 גרם
    נתרן 10413.0 מ״ג 10413.0 מ״ג
    חלבון 143.3 גרם 143.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.2 גרם 1.2 גרם
    שומן רווי 46.0 גרם 46.0 גרם
    כולסטרול 152.5 מ״ג 152.5 מ״ג
    סידן 520.1 מ״ג 520.1 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 710.0 מ״ג 710.0 מ״ג
    אבץ 2.2 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

10 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

בשמל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים תבנית בסנו סושי -נייר אפייה טבעי.
  2. מכינים את הבצק: מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה. בין 7-10 דקות לישה עד לקבלת בצק אחיד, גמיש ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד מעט קמח.
  3. כשהבצק מוכן, מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בסנו סושי - ניילון נצמד ומגבת ומתפיחים כשעה או עד שמכפיל את נפחו.
  4. מכינים רוטב בשמל: בסיר קטן ממיסים חמאה, מוסיפים קמח ומטגנים אותו יחד עם החמאה מעט, מוסיפים קורט אגוז מוסקט וחלב וטורפים עם מטרפה עד שהרוטב מסמיך.
  5. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים קלות את השום ומוסיפים את התרד. מטגנים עד שעלי התרד מצטמקים ומגירים נוזלים.
  6. מרדדים את הבצק לעלה שנראה כמו פיצה.
  7. מעבירים את הבצק לתבנית תנור עם נייר אפייה, מורחים את רוטב הבשמל, מפזרים מעל פרמז’ן, תרד, ארטישוק משומר ומעל הכל עוד מעט פרמזן.
  8. מתבלים במעט פלח ופלפל ומכניסים לתנור לכ-12 דק’.
    פיצה ביאנקה. צילום: שניר גואטה
    פיצה ביאנקה. צילום: שניר גואטה

     


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במיוחד למבוגרים: פיצה ביאנקה עם גבינות, תרד וארטישוק

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    Vered Sisam Shahar

    מתכון לבצק שמופיע מתאים ל 2 פיצות כמו שהכנתם בתוכנית. אפשר חצי להקפיא.אני הוספתי גם מוצרלה ועגבניות מיובשות,יוצא מדהים

      Avatar
      מערכת Foody

      מעולה!

קטגוריות

אביזרים

תגיות