פיצה חציל ברוטב שקשוקה פיקנטי
פיצה חציל ברוטב שקשוקה פיקנטי, ארוחת ערב קלילה, כל מה שאתם צריכים זה חציל רוטב שקשוקה מוכן וגבינות. זהו, יש לכם ארוחת ערב מושלמת
פיצה חציל ברוטב שקשוקה פיקנטי, ארוחת ערב קלילה, כל מה שאתם צריכים זה חציל רוטב שקשוקה מוכן וגבינות. זהו, יש לכם ארוחת ערב מושלמת
- ענת אלישע
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 188.7 קק״ל 754.8 קק״לפחמימות 10.7 גרם 42.7 גרםשומן 12.9 גרם 51.5 גרםנתרן 378.9 מ״ג 1515.7 מ״גחלבון 9.5 גרם 38.0 גרםסיבים תזונתיים 6.1 גרם 24.6 גרםשומן רווי 5.4 גרם 21.6 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 59.0 מ״גסידן 165.7 מ״ג 662.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 443.3 מ״ג 1773.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות189
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 188.7 קק״ל 754.8 קק״לפחמימות 10.7 גרם 42.7 גרםשומן 12.9 גרם 51.5 גרםנתרן 378.9 מ״ג 1515.7 מ״גחלבון 9.5 גרם 38.0 גרםסיבים תזונתיים 6.1 גרם 24.6 גרםשומן רווי 5.4 גרם 21.6 גרםכולסטרול 14.8 מ״ג 59.0 מ״גסידן 165.7 מ״ג 662.8 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 443.3 מ״ג 1773.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 189 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 חצילים בינוניים
-
2 כפות שמן זיתלהברשה
-
1 קורט מלח גס
-
1 בקבוק רוטב עגבניות שקשוקה של קנור
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגוררת
-
50 גרם גבינת פטה 16%מפוררת
-
1 חופן עיריתקצוצה, להגשה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
- חוצים את החצילים לאורך.
- בעזרת סכין חורצים את החלק הפנימי לאורך ולרוחב.
- מברישים את החצילים בשמן זית ומפזרים מלח גס. מניחים את החצילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים בתנור עד הזהבה במשך 20 דקות.
- מוציאים את החצילים ובעזרת כף מועכים קלות את החלק הפנימי.
- מורחים מעל כל חציל 3 כפות רוטב שקשוקה חריפה יד מרדכי.
- מוסיפים גבינת פטה ומוצרלה מגוררת ומחזירים לתנור ל5-10 דקות נוספות או עד הזהבה קלה.
- מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
- חוצים את החצילים לאורך.
- בעזרת סכין חורצים את החלק הפנימי לאורך ולרוחב.
- מברישים את החצילים בשמן זית ומפזרים מלח גס. מניחים את החצילים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וצולים בתנור עד הזהבה במשך 20 דקות.
- מוציאים את החצילים ובעזרת כף מועכים קלות את החלק הפנימי.
- מורחים מעל כל חציל 3 כפות רוטב שקשוקה חריפה יד מרדכי.
- מוסיפים גבינת פטה ומוצרלה מגוררת ומחזירים לתנור ל5-10 דקות נוספות או עד הזהבה קלה.
- מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן