פיצה מגולגלת
כבר חשבתם שלא נצליח להפתיע אתכם במתכון פיצה קל? קבלו פיצה מגולגלת ב10 דקות של הכנה, אתם חייבים לנסות להכין אותם בבית! הילדים שלכם הולכים לעוף על הפיצה הזאת
כבר חשבתם שלא נצליח להפתיע אתכם במתכון פיצה קל? קבלו פיצה מגולגלת ב10 דקות של הכנה, אתם חייבים לנסות להכין אותם בבית! הילדים שלכם הולכים לעוף על הפיצה הזאת
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 477.2 קק״ל 4772.1 קק״לפחמימות 37.7 גרם 377.2 גרםסוכר 1.5 גרם 15.2 גרםשומן 32.1 גרם 321.5 גרםנתרן 249.1 מ״ג 2491.0 מ״גחלבון 16.7 גרם 167.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 16.7 גרם 166.6 גרםכולסטרול 51.1 מ״ג 511.2 מ״גסידן 139.3 מ״ג 1393.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 22.4 מ״ג 223.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות477
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 477.2 קק״ל 4772.1 קק״לפחמימות 37.7 גרם 377.2 גרםסוכר 1.5 גרם 15.2 גרםשומן 32.1 גרם 321.5 גרםנתרן 249.1 מ״ג 2491.0 מ״גחלבון 16.7 גרם 167.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 16.7 גרם 166.6 גרםכולסטרול 51.1 מ״ג 511.2 מ״גסידן 139.3 מ״ג 1393.3 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.0 מ״גאשלגן 22.4 מ״ג 223.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 477 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 צנצנת רוטב עגבניות נפוליטנה
-
1 חבילה בצק עלים
-
5 פרוסות גבינה צהובה 22%חתוכות ל-2
-
10 יחידות אצבע מוצרלה
-
1 ביצה Mטרופה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- פורסים את בצק העלים למשולשים ואת הגבינה צהובה ל4 מלבנים.
- מרכיבים את הגלגול: שמים חתיכה של גבינה צהובה בקצה הרחב יותר של בצק העלים, מעל מורחים את רוטב העגבניות פומודורו ולבסוף שמים מקל של מוצרלה. מגלגלים כל משולש מהקצה הרחב אל הקצה הצר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים בביצה טרופה את הפיצות המגולגלות.
- אופים את הפיצות למשך 15-20 דקות עד שהם מזהיבים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- פורסים את בצק העלים למשולשים ואת הגבינה צהובה ל4 מלבנים.
- מרכיבים את הגלגול: שמים חתיכה של גבינה צהובה בקצה הרחב יותר של בצק העלים, מעל מורחים את רוטב העגבניות פומודורו ולבסוף שמים מקל של מוצרלה. מגלגלים כל משולש מהקצה הרחב אל הקצה הצר ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מברישים בביצה טרופה את הפיצות המגולגלות.
- אופים את הפיצות למשך 15-20 דקות עד שהם מזהיבים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן