פיצה מתוקה מתוקה!
אין קינוח יותר מפנק, מספק וכיפי מאשר פיצה מתוקה, מתכון קל להכנה של הקינוח המושלם עם כל התוספות שהילדים הכי אוהבים, אנחנו הלכנו על מרשמלו, סוכריות והרבה שוקולד
אין קינוח יותר מפנק, מספק וכיפי מאשר פיצה מתוקה, מתכון קל להכנה של הקינוח המושלם עם כל התוספות שהילדים הכי אוהבים, אנחנו הלכנו על מרשמלו, סוכריות והרבה שוקולד
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3699.3 קק״ל 3699.3 קק״לפחמימות 480.5 גרם 480.5 גרםשומן 167.1 גרם 167.1 גרםנתרן 1703.8 מ״ג 1703.8 מ״גחלבון 66.5 גרם 66.5 גרםסיבים תזונתיים 13.7 גרם 13.7 גרםשומן רווי 79.6 גרם 79.6 גרםכולסטרול 24.0 מ״ג 24.0 מ״גסידן 307.6 מ״ג 307.6 מ״גברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 868.8 מ״ג 868.8 מ״גאבץ 5.9 מ״ג 5.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות3699
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3699.3 קק״ל 3699.3 קק״לפחמימות 480.5 גרם 480.5 גרםשומן 167.1 גרם 167.1 גרםנתרן 1703.8 מ״ג 1703.8 מ״גחלבון 66.5 גרם 66.5 גרםסיבים תזונתיים 13.7 גרם 13.7 גרםשומן רווי 79.6 גרם 79.6 גרםכולסטרול 24.0 מ״ג 24.0 מ״גסידן 307.6 מ״ג 307.6 מ״גברזל 6.2 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 868.8 מ״ג 868.8 מ״גאבץ 5.9 מ״ג 5.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 3699 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב שוקולד לבן
-
100 גרם שוקולד לבןשבור לקוביות או קצוץ
-
250מ"ל או 1 גביע שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
40גרם או 1/2 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
בצק
-
500 גרם קמח לבן
-
1 כפית שטוחה שמרים יבשים
-
3 כפות סוכר לבן
-
3 כפות שמן קנולה
-
1 כוס מים פושרים
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים היטב, מניילנים ומעבירים לקירור של לפחות 3 שעות.
- מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים, למעט מלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים במשך 5-6 דקות, או עד שמתקבל בצק רך. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה. מקבצים את הבצק לכדור, משמנים טיפה, מכסים ומתפיחים כשעה.
- בוחרים בתכנית אפייה, מגדירים את הטמפרטורה ל-230 מעלות ואת משך הזמן ל-15 דקות. לוחצים על לחצן התחלה/השהייה על מנת להתחיל בתהליך החימום מראש.
- משטחים את הבצק לעיגול על גבי תבנית אפייה שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
- כאשר המכשיר סיים את תהליך החימום מראש, מכניסים את התבנית פנימה ואופים את הפיצה עד להזהבה קלה.
- בינתיים מוסיפים לשוקולד את האינסטנט פודינג ומקציפים לקרם חלק וסמיך.
- מוציאים את התבנית, מורחים את הקרם מעל הפיצה, משאירים שוליים ריקים של כ-1 ס”מ.
- מפזרים את התוספות, מחזירים את התבנית למכשיר ולוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להמשיך באפייה למשך 7 דקות נוספות, או עד שהפיצה מוכנה.
- עם סיום האפייה, מוציאים את התבנית ומניחים לקירור 5 דקות לפני ההגשה.
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: ממיסים את השוקולד הלבן עם השמנת במיקרוגל או על באן מרי. מערבבים היטב, מניילנים ומעבירים לקירור של לפחות 3 שעות.
- מכינים את הבצק: שמים את כל המרכיבים, למעט מלח, בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים במשך 5-6 דקות, או עד שמתקבל בצק רך. מוסיפים את המלח ולשים עוד דקה. מקבצים את הבצק לכדור, משמנים טיפה, מכסים ומתפיחים כשעה.
- בוחרים בתכנית אפייה, מגדירים את הטמפרטורה ל-230 מעלות ואת משך הזמן ל-15 דקות. לוחצים על לחצן התחלה/השהייה על מנת להתחיל בתהליך החימום מראש.
- משטחים את הבצק לעיגול על גבי תבנית אפייה שטוחה מרופדת בנייר אפייה.
- כאשר המכשיר סיים את תהליך החימום מראש, מכניסים את התבנית פנימה ואופים את הפיצה עד להזהבה קלה.
- בינתיים מוסיפים לשוקולד את האינסטנט פודינג ומקציפים לקרם חלק וסמיך.
- מוציאים את התבנית, מורחים את הקרם מעל הפיצה, משאירים שוליים ריקים של כ-1 ס”מ.
- מפזרים את התוספות, מחזירים את התבנית למכשיר ולוחצים על הלחצן התחלה/השהייה על מנת להמשיך באפייה למשך 7 דקות נוספות, או עד שהפיצה מוכנה.
- עם סיום האפייה, מוציאים את התבנית ומניחים לקירור 5 דקות לפני ההגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן