פיצה פסטו עם בייבי מוצרלה
רוצים לגוון את הפיצה הביתית שלכם? תכינו פיצה פסטו. במקום להשתמש ברוטב עגבניות קלאסי משתמשים ברוטב פסטו ומוסיפים כל תוספת שאוהבים
רוצים לגוון את הפיצה הביתית שלכם? תכינו פיצה פסטו. במקום להשתמש ברוטב עגבניות קלאסי משתמשים ברוטב פסטו ומוסיפים כל תוספת שאוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 658.3 קק״ל 3949.8 קק״לפחמימות 71.7 גרם 430.4 גרםשומן 31.7 גרם 190.5 גרםנתרן 743.7 מ״ג 4462.2 מ״גחלבון 20.6 גרם 123.6 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.5 גרםשומן רווי 2.9 גרם 17.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 39.9 מ״ג 239.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 338.5 מ״ג 2031.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות658
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 658.3 קק״ל 3949.8 קק״לפחמימות 71.7 גרם 430.4 גרםשומן 31.7 גרם 190.5 גרםנתרן 743.7 מ״ג 4462.2 מ״גחלבון 20.6 גרם 123.6 גרםסיבים תזונתיים 4.4 גרם 26.5 גרםשומן רווי 2.9 גרם 17.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 39.9 מ״ג 239.2 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.5 מ״גאשלגן 338.5 מ״ג 2031.1 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 6.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 658 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1/2 ק"ג קמח לבןאו קמח פיצה
-
1 1/2 כוסות מים פושרים
-
1 כף סוכר לבן
-
1 כף שמרים יבשיםאו 3 כפות שמרים טריים
-
1/3 כוס שמן זית
-
1 כפית שטוחה מלח דק
תוספות
-
1 צנצנת ממרח פסטו
-
2 חבילות גבינת בייבי מוצרלה
-
1 קופסה עגבניות שריבכל צבע שאוהבים
-
1/3 צרור בזיליקום
תוספות אופציונאליות
-
1 חופן זיתים ירוקיםאו זיתים שחורים פרוסים
-
1 בצל סגול בינוניפרוס דק
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, מים, סוכר ושמרים ולשים במשך 3 דקות.
- מוסיפים שמן זית ומלח ולשים במשך 5 דקות נוספות עד שנוצר בצק אלסטי.
- מכסים ומתפיחים במשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר בטורבו.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ.
- מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- מורחים רוטב פסטו על הבצק, מקפידים להשאיר שוליים מסביב, ומפזרים מעל בייבי מוצרלה, עגבניות שרי חתוכות ותוספות אחרות שאוהבים כמו: רצועות בצל סגול, זיתים או תלוליות של גבינת בורסן.
- אופים 8-10 דקות או עד שהפיצה זהובה מאוד.
- מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, מים, סוכר ושמרים ולשים במשך 3 דקות.
- מוסיפים שמן זית ומלח ולשים במשך 5 דקות נוספות עד שנוצר בצק אלסטי.
- מכסים ומתפיחים במשך שעה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחממים תנור לטמפרטורה הגבוהה ביותר בטורבו.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק לעיגול בעובי 1/2 ס”מ.
- מעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- מורחים רוטב פסטו על הבצק, מקפידים להשאיר שוליים מסביב, ומפזרים מעל בייבי מוצרלה, עגבניות שרי חתוכות ותוספות אחרות שאוהבים כמו: רצועות בצל סגול, זיתים או תלוליות של גבינת בורסן.
- אופים 8-10 דקות או עד שהפיצה זהובה מאוד.
- מפזרים עלי בזיליקום ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן