סנו רקע

מתכון לפיצה ביתית – טעימה ומושלמת לילדים

הילדים רוצים רק פיצה? קבלו מתכון קל, טעים ופשוט פשוט שכל ילד יאהב. מוסיפים על הפיצה איזו תוספת שאוהבים ומכניסים לתנור. זהו!
הילדים רוצים רק פיצה? קבלו מתכון קל, טעים ופשוט פשוט שכל ילד יאהב. מוסיפים על הפיצה איזו תוספת שאוהבים ומכניסים לתנור. זהו!
  • תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
34 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4179
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4179.3 קק״ל 4179.3 קק״ל
    פחמימות 989.0 גרם 989.0 גרם
    שומן 284.2 גרם 284.2 גרם
    נתרן 11158.6 מ״ג 11158.6 מ״ג
    חלבון 346.1 גרם 346.1 גרם
    סיבים תזונתיים 232.0 גרם 232.0 גרם
    שומן רווי 237.6 גרם 237.6 גרם
    כולסטרול 232.0 מ״ג 232.0 מ״ג
    סידן 234.9 מ״ג 234.9 מ״ג
    ברזל 232.3 מ״ג 232.3 מ״ג
    אשלגן 232.6 מ״ג 232.6 מ״ג
    אבץ 232.0 מ״ג 232.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    4179
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4179.3 קק״ל 4179.3 קק״ל
    פחמימות 989.0 גרם 989.0 גרם
    שומן 284.2 גרם 284.2 גרם
    נתרן 11158.6 מ״ג 11158.6 מ״ג
    חלבון 346.1 גרם 346.1 גרם
    סיבים תזונתיים 232.0 גרם 232.0 גרם
    שומן רווי 237.6 גרם 237.6 גרם
    כולסטרול 232.0 מ״ג 232.0 מ״ג
    סידן 234.9 מ״ג 234.9 מ״ג
    ברזל 232.3 מ״ג 232.3 מ״ג
    אשלגן 232.6 מ״ג 232.6 מ״ג
    אבץ 232.0 מ״ג 232.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
תמרה אהרוני ועומר מילר
X

34 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

רוטב עגבניות


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכינים את הבצק: מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה. בין 7-10 דקות לישה עד לקבלת בצק אחיד, גמיש ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד מעט קמח.
  3. כשהבצק מוכן, מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בסנו סושי- ניילון נצמד ומגבת ומתפיחים כשעה או עד שמכפיל את נפחו.
  4. מכינים את הרוטב: מטגנים במחבת עם שמן זית את השום הכתוש במשך דקה, מוסיפים את רסק העגבניות, פלפל, מלח, ומעט סוכר ומים ומבשלים במשך 10-15 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך יותר.
  5. מרדדים את הבצק לעלה שנראה כמו פיצה.
  6. מעבירים את הבצק המרודד לתוך התבנית עם סנו סושי- נייר אפייה טבעי, מורחים את הרוטב על הבצק ומשאירים את השוליים (2 ס”מ בצק) נקיים.
  7. מפזרים מעל את פרוסות הגבינה ואת הזיתים (או כל תוספת אחרת שאוהבים), מזלפים על שולי הבצק מעט שמן זית ומכניסים לתנור לכ-12 דקות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון לפיצה ביתית – טעימה ומושלמת לילדים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים