מתכון לפיצה ביתית – טעימה ומושלמת לילדים
הילדים רוצים רק פיצה? קבלו מתכון קל, טעים ופשוט פשוט שכל ילד יאהב. מוסיפים על הפיצה איזו תוספת שאוהבים ומכניסים לתנור. זהו!
הילדים רוצים רק פיצה? קבלו מתכון קל, טעים ופשוט פשוט שכל ילד יאהב. מוסיפים על הפיצה איזו תוספת שאוהבים ומכניסים לתנור. זהו!
- תמרה אהרוני ועומר מילר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4179.3 קק״ל 4179.3 קק״לפחמימות 989.0 גרם 989.0 גרםשומן 284.2 גרם 284.2 גרםנתרן 11158.6 מ״ג 11158.6 מ״גחלבון 346.1 גרם 346.1 גרםסיבים תזונתיים 232.0 גרם 232.0 גרםשומן רווי 237.6 גרם 237.6 גרםכולסטרול 232.0 מ״ג 232.0 מ״גסידן 234.9 מ״ג 234.9 מ״גברזל 232.3 מ״ג 232.3 מ״גאשלגן 232.6 מ״ג 232.6 מ״גאבץ 232.0 מ״ג 232.0 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות4179
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4179.3 קק״ל 4179.3 קק״לפחמימות 989.0 גרם 989.0 גרםשומן 284.2 גרם 284.2 גרםנתרן 11158.6 מ״ג 11158.6 מ״גחלבון 346.1 גרם 346.1 גרםסיבים תזונתיים 232.0 גרם 232.0 גרםשומן רווי 237.6 גרם 237.6 גרםכולסטרול 232.0 מ״ג 232.0 מ״גסידן 234.9 מ״ג 234.9 מ״גברזל 232.3 מ״ג 232.3 מ״גאשלגן 232.6 מ״ג 232.6 מ״גאבץ 232.0 מ״ג 232.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 4179 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 ק"ג קמח שמריםאו 1 ק"ג קמח לבן רגיל + 2 כפות שמרים יבשים
-
1 כף מלח דק
-
1 כף סוכר לבן
-
2 1/2 כוסות מים פושרים
-
4 כפות שמן זית
רוטב עגבניות
-
2 שיני שוםכתושות
-
1 בקבוק עגבניות מרוסקות
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 קורט סוכר לבן
-
1/2 כוס מים
על הפיצה
-
פרוסה, או גבינה צהובה
-
מגורדת
-
לקישוט - לא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הבצק: מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה. בין 7-10 דקות לישה עד לקבלת בצק אחיד, גמיש ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד מעט קמח.
- כשהבצק מוכן, מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בסנו סושי- ניילון נצמד ומגבת ומתפיחים כשעה או עד שמכפיל את נפחו.
- מכינים את הרוטב: מטגנים במחבת עם שמן זית את השום הכתוש במשך דקה, מוסיפים את רסק העגבניות, פלפל, מלח, ומעט סוכר ומים ומבשלים במשך 10-15 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך יותר.
- מרדדים את הבצק לעלה שנראה כמו פיצה.
- מעבירים את הבצק המרודד לתוך התבנית עם סנו סושי- נייר אפייה טבעי, מורחים את הרוטב על הבצק ומשאירים את השוליים (2 ס”מ בצק) נקיים.
- מפזרים מעל את פרוסות הגבינה ואת הזיתים (או כל תוספת אחרת שאוהבים), מזלפים על שולי הבצק מעט שמן זית ומכניסים לתנור לכ-12 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הבצק: מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה. בין 7-10 דקות לישה עד לקבלת בצק אחיד, גמיש ונוח לעבודה. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים עוד מעט קמח.
- כשהבצק מוכן, מעבירים לקערה נקייה ומשומנת, מכסים בסנו סושי- ניילון נצמד ומגבת ומתפיחים כשעה או עד שמכפיל את נפחו.
- מכינים את הרוטב: מטגנים במחבת עם שמן זית את השום הכתוש במשך דקה, מוסיפים את רסק העגבניות, פלפל, מלח, ומעט סוכר ומים ומבשלים במשך 10-15 דקות על אש נמוכה עד שהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך יותר.
- מרדדים את הבצק לעלה שנראה כמו פיצה.
- מעבירים את הבצק המרודד לתוך התבנית עם סנו סושי- נייר אפייה טבעי, מורחים את הרוטב על הבצק ומשאירים את השוליים (2 ס”מ בצק) נקיים.
- מפזרים מעל את פרוסות הגבינה ואת הזיתים (או כל תוספת אחרת שאוהבים), מזלפים על שולי הבצק מעט שמן זית ומכניסים לתנור לכ-12 דקות.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן