פיצה תפוח אדמה מפתיעה בלי קמח בכלל!

רעיון גאוני של פיצה תפוח אדמה עם גבינה צהובה מגורדת ובלי קמח בכלל! תשכחו מכל מה שאתם מכירים על פיצה מבצק, כי זה הדבר האמיתי!
רעיון גאוני של פיצה תפוח אדמה עם גבינה צהובה מגורדת ובלי קמח בכלל! תשכחו מכל מה שאתם מכירים על פיצה מבצק, כי זה הדבר האמיתי!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
26 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    9
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8.6 קק״ל 69.1 קק״ל
    פחמימות 1.0 גרם 7.7 גרם
    סוכר 0.8 גרם 6.7 גרם
    שומן 0.5 גרם 3.7 גרם
    נתרן 61.3 מ״ג 490.7 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 1.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.9 מ״ג 7.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 1.5 מ״ג 11.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    9
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8.6 קק״ל 69.1 קק״ל
    פחמימות 1.0 גרם 7.7 גרם
    סוכר 0.8 גרם 6.7 גרם
    שומן 0.5 גרם 3.7 גרם
    נתרן 61.3 מ״ג 490.7 מ״ג
    חלבון 0.2 גרם 1.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.9 מ״ג 7.1 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 1.5 מ״ג 11.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
רון יוחננוב
X

26 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר עם מים עד להתרככות.
  2. מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  4. מועכים כל אחד מתפוחי האדמה במקומו על התבנית בעזרת מועך פירה, מזלג או תחתית כוס. חשוב לבצע מעיכה אחת כדי לשטח את תפוח האדמה, ולא למעוך לפירה.
  5. משמנים מעט בשמן זית ומכניסים לאפייה בתנור במשך כ-20 דקות, עד הזהבה.
  6. לאחר שתפוחי האדמה מזהיבים, מוציאים מהתנור ומניחים במרכז כל תפוח אדמה כף רוטב עגבניות, מפזרים גבינה צהובה מגורדת, טבעות זיתים ועלי בזיליקום קצוצים (או כל תוספת שאוהבים).
  7. אופים בתנור במשך 2-3 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה תפוח אדמה מפתיעה בלי קמח בכלל!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות