פיצה תפוח אדמה מפתיעה בלי קמח בכלל!
רעיון גאוני של פיצה תפוח אדמה עם גבינה צהובה מגורדת ובלי קמח בכלל! תשכחו מכל מה שאתם מכירים על פיצה מבצק, כי זה הדבר האמיתי!
רעיון גאוני של פיצה תפוח אדמה עם גבינה צהובה מגורדת ובלי קמח בכלל! תשכחו מכל מה שאתם מכירים על פיצה מבצק, כי זה הדבר האמיתי!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8.6 קק״ל 69.1 קק״לפחמימות 1.0 גרם 7.7 גרםסוכר 0.8 גרם 6.7 גרםשומן 0.5 גרם 3.7 גרםנתרן 61.3 מ״ג 490.7 מ״גחלבון 0.2 גרם 1.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.9 מ״ג 7.1 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 1.5 מ״ג 11.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות9
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8.6 קק״ל 69.1 קק״לפחמימות 1.0 גרם 7.7 גרםסוכר 0.8 גרם 6.7 גרםשומן 0.5 גרם 3.7 גרםנתרן 61.3 מ״ג 490.7 מ״גחלבון 0.2 גרם 1.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.9 מ״ג 7.1 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 1.5 מ״ג 11.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 9 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
8 כפות רוטב עגבניות נפוליטנה
-
1 חבילה גבינה צהובה 22%מגורדת
-
חופן טבעות זיתיםירוקים או שחורים
-
2 גבעולי בזיליקום
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר עם מים עד להתרככות.
- מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מועכים כל אחד מתפוחי האדמה במקומו על התבנית בעזרת מועך פירה, מזלג או תחתית כוס. חשוב לבצע מעיכה אחת כדי לשטח את תפוח האדמה, ולא למעוך לפירה.
- משמנים מעט בשמן זית ומכניסים לאפייה בתנור במשך כ-20 דקות, עד הזהבה.
- לאחר שתפוחי האדמה מזהיבים, מוציאים מהתנור ומניחים במרכז כל תפוח אדמה כף רוטב עגבניות, מפזרים גבינה צהובה מגורדת, טבעות זיתים ועלי בזיליקום קצוצים (או כל תוספת שאוהבים).
- אופים בתנור במשך 2-3 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם בסיר עם מים עד להתרככות.
- מסננים את תפוחי האדמה ומניחים אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מועכים כל אחד מתפוחי האדמה במקומו על התבנית בעזרת מועך פירה, מזלג או תחתית כוס. חשוב לבצע מעיכה אחת כדי לשטח את תפוח האדמה, ולא למעוך לפירה.
- משמנים מעט בשמן זית ומכניסים לאפייה בתנור במשך כ-20 דקות, עד הזהבה.
- לאחר שתפוחי האדמה מזהיבים, מוציאים מהתנור ומניחים במרכז כל תפוח אדמה כף רוטב עגבניות, מפזרים גבינה צהובה מגורדת, טבעות זיתים ועלי בזיליקום קצוצים (או כל תוספת שאוהבים).
- אופים בתנור במשך 2-3 דקות, או עד שהגבינה נמסה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן