פיצה 4 גבינות עם ארטישוק ועגבניות שרי

רוצים להפתיע את המשפחה בארוחת ערב קלילה? מכינים פיצה 4 גבינות פשוטה להכנה עם רוטב עגבניות, ארבעה סוגי גבינות איכותיות, ארטישוק ועגבניות שרי
רוצים להפתיע את המשפחה בארוחת ערב קלילה? מכינים פיצה 4 גבינות פשוטה להכנה עם רוטב עגבניות, ארבעה סוגי גבינות איכותיות, ארטישוק ועגבניות שרי
  • יונית צוקרמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1151
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1151.2 קק״ל 3453.6 קק״ל
    פחמימות 144.7 גרם 434.2 גרם
    שומן 46.6 גרם 139.9 גרם
    נתרן 4321.4 מ״ג 12964.1 מ״ג
    חלבון 36.8 גרם 110.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 48.1 גרם
    כולסטרול 58.6 מ״ג 175.7 מ״ג
    סידן 534.8 מ״ג 1604.5 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 640.5 מ״ג 1921.5 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1151
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1151.2 קק״ל 3453.6 קק״ל
    פחמימות 144.7 גרם 434.2 גרם
    שומן 46.6 גרם 139.9 גרם
    נתרן 4321.4 מ״ג 12964.1 מ״ג
    חלבון 36.8 גרם 110.5 גרם
    סיבים תזונתיים 8.1 גרם 24.4 גרם
    שומן רווי 16.0 גרם 48.1 גרם
    כולסטרול 58.6 מ״ג 175.7 מ״ג
    סידן 534.8 מ״ג 1604.5 מ״ג
    ברזל 4.1 מ״ג 12.3 מ״ג
    אשלגן 640.5 מ״ג 1921.5 מ״ג
    אבץ 4.2 מ״ג 12.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
יונית צוקרמן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

תוספות


אופן הכנה

  1. שמים את הקמח, הסוכר, השמרים, המים והשמן בקערת מיקסר עם וו לישה ולשים עד היווצרות בצק, בערך 3-4 דקות. מוסיפים את המלח ולשים 10 דקות על מנת שהגלוטן יתפתח היטב. מוציאים את הבצק ומחלקים ל-3 כדורים.
  2. בעזרת ידיים משומנות עוטפים את כדורי הבצק בשמן הזית. מניילנים ומתפיחים שעה.
  3. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  4. מערבבים בקערה את כל רכיבי הרוטב.
  5. מגרדים את הגבינות בפומפייה. חוצים את עגבניות השרי.
  6. מרדדים כל כדור למלבן/עיגול. מורחים שכבה נדיבה של הרוטב על הבצק. מכניסים לתנור לחצי אפייה, בערך ל-10 דקות.
  7. מוציאים, מפזרים מעל את הגבינות והתוספות ומחזירים לאפייה עד שהפיצה זהובה בצדדים, והגבינות נמסו.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה 4 גבינות עם ארטישוק ועגבניות שרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות