סנו רקע

פלאפל ברוקולי בנינג’ה

פלאפל ברוקולי בקלי קלות בנינג'ה, בלי ללכלך את המטבח בשמן ובלי לעבוד קשה. תוך 10 דקות של הכנה יש לכם ארוחה טעימה, מזינה ומשביעה. תהנו!
פלאפל ברוקולי בקלי קלות בנינג'ה, בלי ללכלך את המטבח בשמן ובלי לעבוד קשה. תוך 10 דקות של הכנה יש לכם ארוחה טעימה, מזינה ומשביעה. תהנו!
  • ליאת מועלם
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    47
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 46.8 קק״ל 561.6 קק״ל
    פחמימות 4.3 גרם 51.6 גרם
    שומן 1.6 גרם 19.0 גרם
    נתרן 186.8 מ״ג 2241.0 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 23.6 מ״ג 283.7 מ״ג
    סידן 37.5 מ״ג 450.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 15.5 מ״ג 185.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    47
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 46.8 קק״ל 561.6 קק״ל
    פחמימות 4.3 גרם 51.6 גרם
    שומן 1.6 גרם 19.0 גרם
    נתרן 186.8 מ״ג 2241.0 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 40.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.4 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 9.3 גרם
    כולסטרול 23.6 מ״ג 283.7 מ״ג
    סידן 37.5 מ״ג 450.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.6 מ״ג
    אשלגן 15.5 מ״ג 185.6 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
ליאת מועלם
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קוצצים את הברוקולי לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה גדולה עם 3 כפות מים. מכסים את הקערה ברב מגבת סנו סושי ומכניסים למיקרוגל ל-3 דקות לריכוך.
  2. בקערה נפרדת טורפים את הביצה, התבלינים והקמח.
  3. מוסיפים את הבלילה לברוקולי הקצוץ ביחד עם הפרמז’ן המגורר ומערבבים לאיחוד.
  4. מרפדים תבנית נינג’ה בנייר אפייה מותאם ובעזרת כפות ידיים רטובות יוצרים כדורים בינוניים של התערובת ומסדרים אותם על נייר האפייה.
  5. מטגנים באוויר חם על טמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-12 דקות.

*להגשה: בתוך פיתה עם מטבלים שאוהבים (טחינה/ שמנת חמוצה) סלט עגבניות.

*אזהרה! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.

פלאפל ברוקולי בנינג'ה2
פלאפל ברוקולי בנינג’ה. צילום: ירדן עדי, סטיילינג: שירה יפרח

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שרון גולדשטיין

    אפשרמלהשתמש בקמח שיבולת שועל במקום קמח לבן?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אין בעיה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות