פלאפל ברוקולי בנינג’ה
פלאפל ברוקולי בקלי קלות בנינג'ה, בלי ללכלך את המטבח בשמן ובלי לעבוד קשה. תוך 10 דקות של הכנה יש לכם ארוחה טעימה, מזינה ומשביעה. תהנו!
פלאפל ברוקולי בקלי קלות בנינג'ה, בלי ללכלך את המטבח בשמן ובלי לעבוד קשה. תוך 10 דקות של הכנה יש לכם ארוחה טעימה, מזינה ומשביעה. תהנו!
- ליאת מועלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 46.8 קק״ל 561.6 קק״לפחמימות 4.3 גרם 51.6 גרםשומן 1.6 גרם 19.0 גרםנתרן 186.8 מ״ג 2241.0 מ״גחלבון 3.3 גרם 40.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 9.3 גרםכולסטרול 23.6 מ״ג 283.7 מ״גסידן 37.5 מ״ג 450.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 15.5 מ״ג 185.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות47
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 46.8 קק״ל 561.6 קק״לפחמימות 4.3 גרם 51.6 גרםשומן 1.6 גרם 19.0 גרםנתרן 186.8 מ״ג 2241.0 מ״גחלבון 3.3 גרם 40.1 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 9.3 גרםכולסטרול 23.6 מ״ג 283.7 מ״גסידן 37.5 מ״ג 450.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.6 מ״גאשלגן 15.5 מ״ג 185.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 47 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות ברוקוליקצוץ
-
3 כפות מים
-
1 ביצה M
-
1 כפית אבקת שוםאו שן שום כתושה
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/3 כוס קמח לבן
-
1/2 כוס גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- קוצצים את הברוקולי לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה גדולה עם 3 כפות מים. מכסים את הקערה ברב מגבת סנו סושי ומכניסים למיקרוגל ל-3 דקות לריכוך.
- בקערה נפרדת טורפים את הביצה, התבלינים והקמח.
- מוסיפים את הבלילה לברוקולי הקצוץ ביחד עם הפרמז’ן המגורר ומערבבים לאיחוד.
- מרפדים תבנית נינג’ה בנייר אפייה מותאם ובעזרת כפות ידיים רטובות יוצרים כדורים בינוניים של התערובת ומסדרים אותם על נייר האפייה.
- מטגנים באוויר חם על טמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-12 דקות.
*להגשה: בתוך פיתה עם מטבלים שאוהבים (טחינה/ שמנת חמוצה) סלט עגבניות.
*אזהרה! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
אופן הכנה
- קוצצים את הברוקולי לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה גדולה עם 3 כפות מים. מכסים את הקערה ברב מגבת סנו סושי ומכניסים למיקרוגל ל-3 דקות לריכוך.
- בקערה נפרדת טורפים את הביצה, התבלינים והקמח.
- מוסיפים את הבלילה לברוקולי הקצוץ ביחד עם הפרמז’ן המגורר ומערבבים לאיחוד.
- מרפדים תבנית נינג’ה בנייר אפייה מותאם ובעזרת כפות ידיים רטובות יוצרים כדורים בינוניים של התערובת ומסדרים אותם על נייר האפייה.
- מטגנים באוויר חם על טמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-12 דקות.
*להגשה: בתוך פיתה עם מטבלים שאוהבים (טחינה/ שמנת חמוצה) סלט עגבניות.
*אזהרה! יש להימנע ממגע של הנייר עם גופי החימום כדי למנוע סכנת התלקחות. אין להפעיל את המכשיר לחימום ראשוני עם הנייר בפנים וללא מזון עליו.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשרמלהשתמש בקמח שיבולת שועל במקום קמח לבן?
כן, אין בעיה