פלאפל זוקיני אפויים

קלים להכנה, אפויים בתנור, זהובים ובלי מוצרי חלב. קבלו את הפלאפל הכי טעים! מגישים בפיתה, לצד סלט או כארוחת ביניים בריאה, נהדרים גם ביום שאחרי!
קלים להכנה, אפויים בתנור, זהובים ובלי מוצרי חלב. קבלו את הפלאפל הכי טעים! מגישים בפיתה, לצד סלט או כארוחת ביניים בריאה, נהדרים גם ביום שאחרי!
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    36
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 36.1 קק״ל 902.8 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 125.7 גרם
    שומן 1.4 גרם 34.9 גרם
    נתרן 67.2 מ״ג 1678.8 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 19.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.8 מ״ג 245.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 65.6 מ״ג 1638.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    36
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 36.1 קק״ל 902.8 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 125.7 גרם
    שומן 1.4 גרם 34.9 גרם
    נתרן 67.2 מ״ג 1678.8 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 19.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.8 מ״ג 245.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 65.6 מ״ג 1638.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מלוחים
רחלי קרוט
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מגרדים את הזוקיני והגזר על החלק העבה בפומפייה. ממליחים עם 1/2 כפית מלח ומניחים לזוקיני להגיר נוזלים במשך 10 דקות.
  2. סוחטים את הקישואים והגזר היטב עם הידיים ונפטרים מהנוזלים.
  3. קוצצים בצל סגול לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם הזוקיני והגזר.
  4. קוצצים דק פטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
  5. מתבלים בפלפל שחור, אבקת שום, בהרט ושמן זית ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים קמח וקורנפלור ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע לגמרי.
  7. מחממים את התנור ל-180 מעלות בפונקציית 4D טורבו.
  8. מניחים נייר אפייה על גבי 2 תבניות תנור ומתיזים תרסיס שמן על נייר האפייה.
  9. יוצרים כדורים מהתערובת בעזרת כף של פלאפל או בעזרת כפות הידיים ומניחים על גבי נייר האפייה.
  10. אופים במשך 20 דקות והופכים את הכדורים לצד השני. אופים עד הזהבה יפה.
    מגישים עם יוגורט, טחינה או בתוך פיתה.
פלאפל זוקיני אפויים1
פלאפל זוקיני אפויים. צילום: רחלי קרוט

הערות

  • שימו לב: ניתן להכין את הפלאפל בקלות גם בגרסה ללא גלוטן. כל מה שצריך זה להשתמש בקמח עדשים או קמח חומוס.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלאפל זוקיני אפויים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    ללי

    נראה מעולה! אפשר להכין כמות ולהקפיא את העיסה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ללי. כן אפשר להקפיא

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות