פלאפל זוקיני אפויים

קלים להכנה, אפויים בתנור, זהובים ובלי מוצרי חלב. קבלו את הפלאפל הכי טעים! מגישים בפיתה, לצד סלט או כארוחת ביניים בריאה, נהדרים גם ביום שאחרי!
קלים להכנה, אפויים בתנור, זהובים ובלי מוצרי חלב. קבלו את הפלאפל הכי טעים! מגישים בפיתה, לצד סלט או כארוחת ביניים בריאה, נהדרים גם ביום שאחרי!
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    36
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 36.1 קק״ל 902.8 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 125.7 גרם
    שומן 1.4 גרם 34.9 גרם
    נתרן 67.2 מ״ג 1678.8 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 19.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.8 מ״ג 245.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 65.6 מ״ג 1638.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    36
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 36.1 קק״ל 902.8 קק״ל
    פחמימות 5.0 גרם 125.7 גרם
    שומן 1.4 גרם 34.9 גרם
    נתרן 67.2 מ״ג 1678.8 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 19.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 4.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 9.8 מ״ג 245.1 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 5.7 מ״ג
    אשלגן 65.6 מ״ג 1638.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מגרדים את הזוקיני והגזר על החלק העבה בפומפייה. ממליחים עם 1/2 כפית מלח ומניחים לזוקיני להגיר נוזלים במשך 10 דקות.
  2. סוחטים את הקישואים והגזר היטב עם הידיים ונפטרים מהנוזלים.
  3. קוצצים בצל סגול לקוביות קטנות ומוסיפים לקערה עם הזוקיני והגזר.
  4. קוצצים דק פטרוזיליה ומוסיפים לקערה.
  5. מתבלים בפלפל שחור, אבקת שום, בהרט ושמן זית ומערבבים היטב.
  6. מוסיפים קמח וקורנפלור ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע לגמרי.
  7. מחממים את התנור ל-180 מעלות בפונקציית 4D טורבו.
  8. מניחים נייר אפייה על גבי 2 תבניות תנור ומתיזים תרסיס שמן על נייר האפייה.
  9. יוצרים כדורים מהתערובת בעזרת כף של פלאפל או בעזרת כפות הידיים ומניחים על גבי נייר האפייה.
  10. אופים במשך 20 דקות והופכים את הכדורים לצד השני. אופים עד הזהבה יפה.
    מגישים עם יוגורט, טחינה או בתוך פיתה.
פלאפל זוקיני אפויים1
פלאפל זוקיני אפויים. צילום: רחלי קרוט

הערות

  • שימו לב: ניתן להכין את הפלאפל בקלות גם בגרסה ללא גלוטן. כל מה שצריך זה להשתמש בקמח עדשים או קמח חומוס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלאפל זוקיני אפויים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    בתיה בתיה

    הקלוריות הם ליחידה או סך הכל לכל החומרים

      Avatar
      מערכת Foody

      ליחידה

    Avatar
    Naor

    עשיתי ממש בדיוק כמו המתכון אבל בחוץ השחים ופנים נשאר לח, מה בדיוק הבעיה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי נאור, הבפנים אמור להיות יחסית לח, כמו בפלאפל רגיל

    Avatar
    איריס יחזקאל

    היי, אם אין אופציה של 4d טורבו איזו אופציה נוספת אפשר ?

      Avatar
      מערכת Foody

      פשוט מצב טורבו

קטגוריות

אביזרים

טכניקות