< רקע נינג'ה

מלאווח שמש ממולא גבינה של קרין גורן

מאפה מלוח מבצק מלאווח עם גבינות וזיתים, פריך וזהוב, שרק נראה מסובך, אבל באמת הכי קל להכנה
מאפה מלוח מבצק מלאווח עם גבינות וזיתים, פריך וזהוב, שרק נראה מסובך, אבל באמת הכי קל להכנה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
34 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    970
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 970.1 קק״ל 1940.3 קק״ל
    פחמימות 71.1 גרם 142.3 גרם
    שומן 57.2 גרם 114.4 גרם
    נתרן 2439.0 מ״ג 4877.9 מ״ג
    חלבון 38.1 גרם 76.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 29.1 גרם 58.3 גרם
    כולסטרול 175.9 מ״ג 351.8 מ״ג
    סידן 995.0 מ״ג 1990.0 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 327.0 מ״ג 653.9 מ״ג
    אבץ 4.7 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    970
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 970.1 קק״ל 1940.3 קק״ל
    פחמימות 71.1 גרם 142.3 גרם
    שומן 57.2 גרם 114.4 גרם
    נתרן 2439.0 מ״ג 4877.9 מ״ג
    חלבון 38.1 גרם 76.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 10.8 גרם
    שומן רווי 29.1 גרם 58.3 גרם
    כולסטרול 175.9 מ״ג 351.8 מ״ג
    סידן 995.0 מ״ג 1990.0 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 327.0 מ״ג 653.9 מ״ג
    אבץ 4.7 מ״ג 9.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
34 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מוציאים את המלוואח מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההכנה.
  2. מערבבים בקערה קטנה את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה והחלמון (החלק הצהוב של הביצה).
  3. מפזרים כף גדושה מהמלית על המלוואח ומפזרים את הזיתים בהיקף של המלוואח.
  4. הופכים קערה קטנה במרכז המלוואח, לוחצים מעט לסימון צורת עיגול ומסירים את הקערה.
  5. חותכים את מרכז המלוואח בעזרת סלייסר של פיצה או סכין חדה עד לסימון, ל-8 משולשים כמו פיצה.
  6. מרימים כל משולש מהמרכז ומניחים על ההיקף.
  7. מברישים בחלבון ומפזרים מעל את השומשום.
  8. מרכיבים את מחבת הנינג’ה במכשיר הנינג’ה גריל, מפעילים את המכשיר ומכוונים על אפשרות “אפייה”, 180 מעלות ל-20 דקות.
  9. מרססים מעט את מחבת המכשיר בתרסיס השמן (אפשרי גם לא להשתמש בשמן בכלל), ומניחים את שני המלוואחים המגולגלים. מפעילים את המכשיר עד שהמאפה מלוואח שמש מוכן. בתאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מלאווח שמש ממולא גבינה של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (31)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף לקרוא, לירז!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות