פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור עם שום ותימין
כל אחד חייב שיהיה לו מתכון מעולה של תפוחי אדמה אפויים בתנור, כאלה שאי אפשר להפסיק לזלול. אהרוני מגיש את הגרסה שלו בתיבול שום ותימין
כל אחד חייב שיהיה לו מתכון מעולה של תפוחי אדמה אפויים בתנור, כאלה שאי אפשר להפסיק לזלול. אהרוני מגיש את הגרסה שלו בתיבול שום ותימין
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 260.4 קק״ל 1041.7 קק״לפחמימות 36.4 גרם 145.7 גרםשומן 10.1 גרם 40.2 גרםנתרן 776.1 מ״ג 3104.5 מ״גחלבון 4.2 גרם 16.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.1 מ״ג 4.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 1.6 מ״ג 6.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות260
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 260.4 קק״ל 1041.7 קק״לפחמימות 36.4 גרם 145.7 גרםשומן 10.1 גרם 40.2 גרםנתרן 776.1 מ״ג 3104.5 מ״גחלבון 4.2 גרם 16.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.1 מ״ג 4.5 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 1.6 מ״ג 6.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 260 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 שיני שום
-
4 כפות שמן זית
-
1 גבעול טימין טרירק העלים
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות.
- על קרש חיתוך חותכים את תפוחי האדמה לשישיות לאורכם (לפלחים).
- בסיר גדול, מרתיחים 3 ליטר מים מומלחים. ברתיחה, מכניסים את תפוחי האדמה ומבשלים 10 דקות. מסננים.
- כותשים את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מערבבים את כל המרכיבים עם תפוחי האדמה המבושלים.
- מעבירים את תפוחי האדמה המתובלים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 220 מעלות.
- על קרש חיתוך חותכים את תפוחי האדמה לשישיות לאורכם (לפלחים).
- בסיר גדול, מרתיחים 3 ליטר מים מומלחים. ברתיחה, מכניסים את תפוחי האדמה ומבשלים 10 דקות. מסננים.
- כותשים את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מערבבים את כל המרכיבים עם תפוחי האדמה המבושלים.
- מעבירים את תפוחי האדמה המתובלים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן