-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 421.0 קק״ל 4210.2 קק״לפחמימות 47.0 גרם 470.1 גרםשומן 20.7 גרם 206.7 גרםנתרן 220.4 מ״ג 2204.4 מ״גחלבון 7.1 גרם 70.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 18.4 גרםשומן רווי 8.3 גרם 83.3 גרםכולסטרול 40.1 מ״ג 401.1 מ״גסידן 152.1 מ״ג 1521.1 מ״גברזל 2.0 מ״ג 19.5 מ״גאשלגן 225.0 מ״ג 2249.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות421
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 421.0 קק״ל 4210.2 קק״לפחמימות 47.0 גרם 470.1 גרםשומן 20.7 גרם 206.7 גרםנתרן 220.4 מ״ג 2204.4 מ״גחלבון 7.1 גרם 70.8 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 18.4 גרםשומן רווי 8.3 גרם 83.3 גרםכולסטרול 40.1 מ״ג 401.1 מ״גסידן 152.1 מ״ג 1521.1 מ״גברזל 2.0 מ״ג 19.5 מ״גאשלגן 225.0 מ״ג 2249.9 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 8.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 421 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייקים
-
10 כפות נוטלה
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
-
3 כפות סוכר לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 ביצה M
-
50 גרם חמאהמומסת
-
1 כוס חלב 3%
-
1 כפית תמצית וניל טהורה הנמל
קישוט
-
10 כפיות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מכינים דיסקיות שוקולד: על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים במרווחים שוקולד בעזרת כף ומועכים עד ליצירת דיסקית. חוזרים על הפעולה לכל השוקולד.
- מכניסים את התבנית למקפיא.
- מכינים את בלילת הפנקייק: בקערה מניחים קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח, ביצים, חמאה מומסת, חלב ותמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
- שומרים במקרר למשך 20-30 דקות (לא חובה אך זה בהחלט הופך את הפנקייק לאוורירי יותר).
- מחממים מחבת על אש נמוכה עם מעט חמאה ומניחים חצי מצקת של בלילת פנקייק, מעל מניחים דיסקית שוקולד אחת (שימו לב שהדיסקיות נמסות מהר בחוץ ולכן הוציאו אותן מהמקפיא סמוך להכנה) ומכסים את השוקולד בעוד חצי מצקת של בלילה.
- ממתינים עד להופעת בועות והופכים את הפנקייק הממולא לעוד דקה-שתיים. חוזרים על הפעולה לכל הפנקייקים ובתאבון!
אופן הכנה
- מכינים דיסקיות שוקולד: על תבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים במרווחים שוקולד בעזרת כף ומועכים עד ליצירת דיסקית. חוזרים על הפעולה לכל השוקולד.
- מכניסים את התבנית למקפיא.
- מכינים את בלילת הפנקייק: בקערה מניחים קמח, אבקת אפייה, סוכר, מלח, ביצים, חמאה מומסת, חלב ותמצית וניל ומערבבים עד לאיחוד.
- שומרים במקרר למשך 20-30 דקות (לא חובה אך זה בהחלט הופך את הפנקייק לאוורירי יותר).
- מחממים מחבת על אש נמוכה עם מעט חמאה ומניחים חצי מצקת של בלילת פנקייק, מעל מניחים דיסקית שוקולד אחת (שימו לב שהדיסקיות נמסות מהר בחוץ ולכן הוציאו אותן מהמקפיא סמוך להכנה) ומכסים את השוקולד בעוד חצי מצקת של בלילה.
- ממתינים עד להופעת בועות והופכים את הפנקייק הממולא לעוד דקה-שתיים. חוזרים על הפעולה לכל הפנקייקים ובתאבון!
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן