פופאי היה עף על זה! פסטה אלי אוליו תרד ופטריות
בימים טרופים אלו הכי כיף לפנק את עצמכם ובני הבית בצלחת פסטה טעימה, אביבה רכליס מפנקת אתכם במתכון לפסטה אלי אוליו תרד ופטריות, רוטב אלי אוליו.
בימים טרופים אלו הכי כיף לפנק את עצמכם ובני הבית בצלחת פסטה טעימה, אביבה רכליס מפנקת אתכם במתכון לפסטה אלי אוליו תרד ופטריות, רוטב אלי אוליו.
- אביבה רכליס
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.4 קק״ל 949.8 קק״לפחמימות 24.9 גרם 99.5 גרםשומן 37.2 גרם 148.9 גרםנתרן 2197.2 מ״ג 8788.9 מ״גחלבון 21.6 גרם 86.2 גרםסיבים תזונתיים 18.5 גרם 74.2 גרםשומן רווי 26.1 גרם 104.3 גרםכולסטרול 48.8 מ״ג 195.3 מ״גסידן 123.8 מ״ג 495.2 מ״גברזל 18.4 מ״ג 73.8 מ״גאשלגן 188.4 מ״ג 753.8 מ״גאבץ 17.7 מ״ג 70.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות237
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 237.4 קק״ל 949.8 קק״לפחמימות 24.9 גרם 99.5 גרםשומן 37.2 גרם 148.9 גרםנתרן 2197.2 מ״ג 8788.9 מ״גחלבון 21.6 גרם 86.2 גרםסיבים תזונתיים 18.5 גרם 74.2 גרםשומן רווי 26.1 גרם 104.3 גרםכולסטרול 48.8 מ״ג 195.3 מ״גסידן 123.8 מ״ג 495.2 מ״גברזל 18.4 מ״ג 73.8 מ״גאשלגן 188.4 מ״ג 753.8 מ״גאבץ 17.7 מ״ג 70.9 מ״גסגור
קצת קשה לכתוב בימים האלה דברים שהייתי כותבת בשגרה אבל דבר אחד ברור לי: כשאני לבד ביום יום ובעלי בעבודה, אני שוקעת ברגיעה מוחלטת ושומעת את הצלילים המלטפים של יאנני והמוזיקה המרגיעה שלו.
ומאז שבעלי בבית, אני שומעת רק אותו.
בריאות ורגיעה ושהכל יעבור בשלום, אמן!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 237 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 פסטה פוזילי(מה שאוהבים)
-
50 גרם חמאה
-
3 כפות שמן זית
-
1 כף מלח גס
-
1 כף פלפל שחור גרוס
-
1 כפית אגוז מוסקט
-
3 שיני שום
-
100 גרם עלי תרד
-
1 בצל בינוני
-
1 חבילה פטריות פורטובלו
-
30 גרם גבינת פרמזןמגורדת
אופן הכנה
- מחממים סיר עם מים חמים בשביל הפסטה ומכינים לפי הוראות היצרן.
- מחממים מחבת גדולה ושמים יחד את השמן והחמאה, קוצצים את השום, הבצל והפטריות ומוסיפים למחבת החמה, מטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את התרד, מערבבים ומוסיפים את כל התבלינים. מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים למחבת. מערבבים היטב ומוסיפים עוד 2-3 כפות שמן זית.
- מגישים עם פרמז’ן מגורד.
אופן הכנה
- מחממים סיר עם מים חמים בשביל הפסטה ומכינים לפי הוראות היצרן.
- מחממים מחבת גדולה ושמים יחד את השמן והחמאה, קוצצים את השום, הבצל והפטריות ומוסיפים למחבת החמה, מטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את התרד, מערבבים ומוסיפים את כל התבלינים. מסננים את הפסטה המוכנה ומוסיפים למחבת. מערבבים היטב ומוסיפים עוד 2-3 כפות שמן זית.
- מגישים עם פרמז’ן מגורד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
אחלה מתכון! טעים ממש וקל להכנה. הוספתי גם זוקיני 🙂 תודה רבה!
שמחים שאהבת!
תודה יצא ממש טעים
אכין לילד ולבעלי ???