פסטה ברוטב פסטו טופו עם עגבניות שרי
רוטב פסטו קרמי בלי טיפת גבינה? אולגה טוכשר מוכיחה שאפשר להכין פסטה טבעונית משגעת ומכינה פסטה ברוטב פסטו טופו עם עגבניות שרי וגבינת פרמזן טבעונית
רוטב פסטו קרמי בלי טיפת גבינה? אולגה טוכשר מוכיחה שאפשר להכין פסטה טבעונית משגעת ומכינה פסטה ברוטב פסטו טופו עם עגבניות שרי וגבינת פרמזן טבעונית
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 348.2 קק״ל 1392.6 קק״לפחמימות 36.0 גרם 144.0 גרםשומן 13.2 גרם 52.8 גרםנתרן 422.9 מ״ג 1691.4 מ״גחלבון 20.9 גרם 83.6 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.6 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 122.4 מ״ג 489.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 494.5 מ״ג 1978.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות348
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 348.2 קק״ל 1392.6 קק״לפחמימות 36.0 גרם 144.0 גרםשומן 13.2 גרם 52.8 גרםנתרן 422.9 מ״ג 1691.4 מ״גחלבון 20.9 גרם 83.6 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.6 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 122.4 מ״ג 489.5 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 494.5 מ״ג 1978.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 348 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם פסטה פסטוני
רוטב פסטו
-
300 גרם טופו משי (סילקן) רך
-
1 צרור בזיליקום
-
1/2 צרור פטרוזיליהאו כוסברה
-
2 שיני שום
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות שמרי בירה
-
2 כפות שמן זית
-
8 עגבניות שרי קטנותחצויות
הגשה
-
טבעונית, מגוררת
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד.
- מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את הטופו, הבזיליקום, הכוסברה, השום, המלח, שמרי הבירה ושמן הזית וטוחנים בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. במידת הצורך פותחים את מכסה מעבד המזון בין לבין ומורידים את הרוטב מהדפנות.
- מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה. שמים מעל הפסטה במרכז כל צלחת כמות נדיבה של הרוטב, מפזרים כמה חצאים של עגבניות שרי, מפזרים מעל את הפרמזן הטבעוני, מזלפים קצת שמן זית ומפזרים עלי בזיליקום טריים.
מתכון וצילום: אולגה טוכשר
המתכון בשיתוף רמי לוי
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד.
- מכינים את הרוטב: שמים במעבד מזון את הטופו, הבזיליקום, הכוסברה, השום, המלח, שמרי הבירה ושמן הזית וטוחנים בפולסים עד שמתקבלת תערובת אחידה וחלקה. במידת הצורך פותחים את מכסה מעבד המזון בין לבין ומורידים את הרוטב מהדפנות.
- מעבירים את הפסטה לצלחות הגשה. שמים מעל הפסטה במרכז כל צלחת כמות נדיבה של הרוטב, מפזרים כמה חצאים של עגבניות שרי, מפזרים מעל את הפרמזן הטבעוני, מזלפים קצת שמן זית ומפזרים עלי בזיליקום טריים.
מתכון וצילום: אולגה טוכשר
המתכון בשיתוף רמי לוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן