פסטה שמנת טריאקי עם פטריות ועגבניות שרי

נגיעה מהמזרח, נגיעה מהמערב, וקיבלנו פסטה עם רוטב שמנת וטריאקי. פסטה טעימה, עם עגבניות שרי, פטריות ורוטב של שמנת וטריאקי, מושלמת לארוחת ערב
נגיעה מהמזרח, נגיעה מהמערב, וקיבלנו פסטה עם רוטב שמנת וטריאקי. פסטה טעימה, עם עגבניות שרי, פטריות ורוטב של שמנת וטריאקי, מושלמת לארוחת ערב
  • תומר אומנסקי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    831
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 831.2 קק״ל 3324.8 קק״ל
    פחמימות 107.9 גרם 431.8 גרם
    סוכר 6.9 גרם 27.8 גרם
    שומן 33.2 גרם 132.6 גרם
    נתרן 1773.2 מ״ג 7092.7 מ״ג
    חלבון 27.5 גרם 109.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 23.4 גרם
    שומן רווי 16.1 גרם 64.5 גרם
    כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 227.9 מ״ג 911.8 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 296.7 מ״ג 1186.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    831
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 831.2 קק״ל 3324.8 קק״ל
    פחמימות 107.9 גרם 431.8 גרם
    סוכר 6.9 גרם 27.8 גרם
    שומן 33.2 גרם 132.6 גרם
    נתרן 1773.2 מ״ג 7092.7 מ״ג
    חלבון 27.5 גרם 109.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 23.4 גרם
    שומן רווי 16.1 גרם 64.5 גרם
    כולסטרול 15.3 מ״ג 61.0 מ״ג
    סידן 227.9 מ״ג 911.8 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 20.1 מ״ג
    אשלגן 296.7 מ״ג 1186.7 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור

באחד מבתי הקפה האהובים עליי יש מנת פסטה מדהימה ברוטב שמנת טריאקי עם עגבניות שרי ופטריות. משהו בשילוב המפתיע של השמנת עם הטריאקי גורם להנאה רבה ורצון לסיים את הסיר לבד. קבלו את הגרסה הביתית שלי למתכון המהמם הזה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
תומר אומנסקי
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את הפסטה בהתאם להוראות היצרן בסיר גדול עם מים רותחים ומלח.
  2. שומרים כוס מי בישול של הפסטה בצד.
  3. במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים פנימה את הבצל והפטריות ומקפיצים כמה דקות.
  4. מוסיפים את חצאי עגבניות השרי וממשיכים לטגן עד להזהבה וריכוך. חשוב להקפיד לא לרכך מדי את העגבניות.
  5. מוסיפים לסיר את הטריאקי והשמנת ומערבבים היטב.
  6. טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
  7. מוסיפים את הפסטה לרוטב ובמידה והוא סמיך מדי מדללים במעט ממי הבישול של הפסטה.
  8. מערבבים היטב ומגישים עם פרמז’ן.

    פסטה שמנת טריאקי עם פטריות ועגבניות שרי
    פסטה שמנת טריאקי עם פטריות ועגבניות שרי. צילום: תומר ואמנסקי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטה שמנת טריאקי עם פטריות ועגבניות שרי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות