פסטה שניצל: פסטה ממולאת ועטופה בפירורי לחם
פסטה ממולאת באצבעות גבינת מוצרלה, עטופה בביצה ובפירורי לחם ומטוגנת רק עם שכבה דקה של ספריי שמן בזכות מכשיר טיגון ייחודי ובריא
פסטה ממולאת באצבעות גבינת מוצרלה, עטופה בביצה ובפירורי לחם ומטוגנת רק עם שכבה דקה של ספריי שמן בזכות מכשיר טיגון ייחודי ובריא
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 151.6 קק״ל 606.2 קק״לפחמימות 51.0 גרם 204.0 גרםשומן 27.5 גרם 110.2 גרםנתרן 483.6 מ״ג 1934.2 מ״גחלבון 31.2 גרם 124.8 גרםסיבים תזונתיים 28.7 גרם 114.9 גרםשומן רווי 27.0 גרם 108.0 גרםכולסטרול 27.0 מ״ג 107.8 מ״גסידן 31.4 מ״ג 125.6 מ״גברזל 27.4 מ״ג 109.4 מ״גאשלגן 72.6 מ״ג 290.4 מ״גאבץ 27.3 מ״ג 109.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות152
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 151.6 קק״ל 606.2 קק״לפחמימות 51.0 גרם 204.0 גרםשומן 27.5 גרם 110.2 גרםנתרן 483.6 מ״ג 1934.2 מ״גחלבון 31.2 גרם 124.8 גרםסיבים תזונתיים 28.7 גרם 114.9 גרםשומן רווי 27.0 גרם 108.0 גרםכולסטרול 27.0 מ״ג 107.8 מ״גסידן 31.4 מ״ג 125.6 מ״גברזל 27.4 מ״ג 109.4 מ״גאשלגן 72.6 מ״ג 290.4 מ״גאבץ 27.3 מ״ג 109.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 152 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
100 גרם פסטה ריגטוניאו פסטה צינורות גדולים יותר
-
1חבילה או 172 גרם אצבע מוצרלה
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 ביצהטרופה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כף מים
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה במשך כ-2 דקות פחות מהוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, לפני שהיא רכה מדי, מסננים ושוטפים.
- חותכים את אצבעות המוצרלה בגודל הפסטה ומכניסים לכל צינור אצבע.
- מערבבים את פירורי הלחם עם המלח וטורפים את הביצה עם המים.
- מכניסים כל צינור פסטה לתערובת הביצה ואז מגלגלים בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה שוב, ביצה ואז פירורים, כדי שהציפוי יהיה עבה.
- מכניסים את הצינורות המצופים למשך 30 דקות למקרר.
- מדליקים את הנינג’ה גריל XL ובוחרים בתכנית AIR FRY על חום של 180 מעלות ו-8 דקות.
- מכניסים את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש. המכשיר יצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים.
- מרססים היטב בספריי שמן את הצינורות מכל הצדדים ומכניסים למכשיר.
- אחרי 4 דקות, כשהמכשיר מצפצף ומציג FLIP, הופכים בזהירות את הצינורות ממשיכים את האפייה למשך 4 דקות נוספות ומוציאים את אצבעות הפסטה כשהן שחומות ויפות.
אופן הכנה
- מבשלים את הפסטה במשך כ-2 דקות פחות מהוראות היצרן. כשהפסטה מוכנה, לפני שהיא רכה מדי, מסננים ושוטפים.
- חותכים את אצבעות המוצרלה בגודל הפסטה ומכניסים לכל צינור אצבע.
- מערבבים את פירורי הלחם עם המלח וטורפים את הביצה עם המים.
- מכניסים כל צינור פסטה לתערובת הביצה ואז מגלגלים בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולה שוב, ביצה ואז פירורים, כדי שהציפוי יהיה עבה.
- מכניסים את הצינורות המצופים למשך 30 דקות למקרר.
- מדליקים את הנינג’ה גריל XL ובוחרים בתכנית AIR FRY על חום של 180 מעלות ו-8 דקות.
- מכניסים את סלסלת טיגון האוויר ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש. המכשיר יצפצף לאותת שהחימום המוקדם הסתיים.
- מרססים היטב בספריי שמן את הצינורות מכל הצדדים ומכניסים למכשיר.
- אחרי 4 דקות, כשהמכשיר מצפצף ומציג FLIP, הופכים בזהירות את הצינורות ממשיכים את האפייה למשך 4 דקות נוספות ומוציאים את אצבעות הפסטה כשהן שחומות ויפות.
הערות
- הנינג'ה גריל החזיר לחיינו המון טיגונים! כל מה שנעלם לאט לאט בגלל הבריאות והגיזרה חזר באחת עם אופציית הטיגון באייפריי שלא דורשת כמעט שמן. שניצלים, צ'יפס, כרובית מטוגנת, בצל מטוגן! כל הדברים הטעימים שנמנענו מהם, חזרו באלטרנטיבה שפויה ובריאה יותר. אם לא ניסיתם עדיין פסטה מטוגנת, זה בדיוק הזמן לנסות.
הערות
- הנינג'ה גריל החזיר לחיינו המון טיגונים! כל מה שנעלם לאט לאט בגלל הבריאות והגיזרה חזר באחת עם אופציית הטיגון באייפריי שלא דורשת כמעט שמן. שניצלים, צ'יפס, כרובית מטוגנת, בצל מטוגן! כל הדברים הטעימים שנמנענו מהם, חזרו באלטרנטיבה שפויה ובריאה יותר. אם לא ניסיתם עדיין פסטה מטוגנת, זה בדיוק הזמן לנסות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
בתנור: באיזה חום וכמה זמן?
180 מעלות מצב אפייה, לאפות צד אחד עד הזהבה, להפוך לצד השני ולהמשיך לאפות עד הזהבה.
שלוםעדין לא הכנתי את המתכון.מה אם אין נינג’ה.האם ניתן להשתמש בתנור?׳אם כן מדוע לא מציינים זאת.תודה
אפשר לאפות בתנור או לטגן במחבת.