כריך מפנק של פסטרמה ביתית בתנור בקלי קלות
אין תענוג כמו כריך פסטרמה ביתית, אנחנו הלכנו עוד צעד קדימה וכתבנו לכם מתכון הכי קל ב-2 מרכיבים בלבד ובחמישה שלבים לפסטרמה בתנור הביתי
אין תענוג כמו כריך פסטרמה ביתית, אנחנו הלכנו עוד צעד קדימה וכתבנו לכם מתכון הכי קל ב-2 מרכיבים בלבד ובחמישה שלבים לפסטרמה בתנור הביתי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 309.3 קק״ל 1855.6 קק״לפחמימות 63.0 גרם 377.8 גרםסוכר 10.2 גרם 61.5 גרםשומן 2.3 גרם 14.0 גרםנתרן 675.1 מ״ג 4050.9 מ״גחלבון 10.8 גרם 64.6 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 26.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 99.3 מ״ג 596.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 766.6 מ״ג 4599.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 5 דק׳כולל שעתיים ו-45 דק׳
-
קלוריות309
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 309.3 קק״ל 1855.6 קק״לפחמימות 63.0 גרם 377.8 גרםסוכר 10.2 גרם 61.5 גרםשומן 2.3 גרם 14.0 גרםנתרן 675.1 מ״ג 4050.9 מ״גחלבון 10.8 גרם 64.6 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 26.8 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 99.3 מ״ג 596.1 מ״גברזל 2.2 מ״ג 13.2 מ״גאשלגן 766.6 מ״ג 4599.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-45 דק׳ | קלוריות 309 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטרמה
-
1 ק"ג חזה הודו נקבה (פרפר)
-
100 גרם רוטב ברביקיו
הרכבה
-
6 לחמניית אצבע בינוניותמקמח מלא
-
2 כפות רוטב ברביקיו
-
4 עגבניות בינוניות
-
2 בצלים סגולים בינוניים
-
1 ראש חסה אייסברג
-
1/2 כרוב סגול בינוניחתוך לרצועות
-
4 מלפפונים חמוצים בינוניים
אופן הכנה
- מניחים את חזה ההודו בקערה ושופכים פנימה את רוטב הברביקיו.
- מכסים את הקערה ומשרים את חזה ההודו ברוטב כמה שעות - מינימום שעתיים.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את נתח הבשר בתבנית מכסים בנייר כסף ואופים כ-30 דקות.
- מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-15 דקות עד הזהבה.
- ועכשיו מרכיבים את הסנדוויץ’: לוקחים את הלחמניות, מורחים אותן בשכבה דקה של רוטב ברביקיו, מניחים עלה חסה רענן, טבעות בצל סגול, כרוב סגול, פרוסות עגבנייה ומלפפון חמוץ ועל כל הטוב הזה עורמים פרוסות דקות של הפסטרמה.
אופן הכנה
- מניחים את חזה ההודו בקערה ושופכים פנימה את רוטב הברביקיו.
- מכסים את הקערה ומשרים את חזה ההודו ברוטב כמה שעות - מינימום שעתיים.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בתבנית מרופדת בנייר אפייה מניחים את נתח הבשר בתבנית מכסים בנייר כסף ואופים כ-30 דקות.
- מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כ-15 דקות עד הזהבה.
- ועכשיו מרכיבים את הסנדוויץ’: לוקחים את הלחמניות, מורחים אותן בשכבה דקה של רוטב ברביקיו, מניחים עלה חסה רענן, טבעות בצל סגול, כרוב סגול, פרוסות עגבנייה ומלפפון חמוץ ועל כל הטוב הזה עורמים פרוסות דקות של הפסטרמה.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה אפשר במקום רוטב ברביקיו
היי, אפשר להכין עם חרדל, מיונז (או שילוב של שניהם), חרדל, מעט דבש, רוטב אלף האיים, פסטו וכו’. בהצלחה!