פרוסות טופו ברוטב חרדל, שום ומייפל לצד צ’יפס בטטה
מתכון טבעוני מנצח לארוחת צהריים או ערב והכל במכשיר אחד ובזמן קצר! פרוסות של טופו ברוטב חרדל, מייפל ושום ובתוספת צ'יפס בטטה קראנצ'י ומתקתק
מתכון טבעוני מנצח לארוחת צהריים או ערב והכל במכשיר אחד ובזמן קצר! פרוסות של טופו ברוטב חרדל, מייפל ושום ובתוספת צ'יפס בטטה קראנצ'י ומתקתק
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 421.1 קק״ל 421.1 קק״לפחמימות 46.5 גרם 46.5 גרםשומן 16.8 גרם 16.8 גרםנתרן 2083.7 מ״ג 2083.7 מ״גחלבון 22.6 גרם 22.6 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 4.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 2.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 402.7 מ״ג 402.7 מ״גברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 734.0 מ״ג 734.0 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות421
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 421.1 קק״ל 421.1 קק״לפחמימות 46.5 גרם 46.5 גרםשומן 16.8 גרם 16.8 גרםנתרן 2083.7 מ״ג 2083.7 מ״גחלבון 22.6 גרם 22.6 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 4.3 גרםשומן רווי 2.2 גרם 2.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 402.7 מ״ג 402.7 מ״גברזל 5.0 מ״ג 5.0 מ״גאשלגן 734.0 מ״ג 734.0 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 421 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
טופו
-
300 גרם טופוקשה
-
1 כף חרדל דיז’ון
-
2 כפות סירופ מייפל
-
1 שן שוםכתושה
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את הטופו: מערבבים בקערה את החרדל והמייפל לתערובת אחידה.
- פורסים את הטופו לפרוסות עבות ומורחים על כל פרוסה את תערובת החרדל מייפל.
- מחממים את מכשיר הנינג’ה פודי עם פלטת הגריל על פונקציית גריל MED כאשר המכשיר חם מניחים את פרוסות הטופו על רשת הגריל ולוחצים מעט לקבלת פסי צריבה. צורבים 4 דקות מכל צד.
- ניתן למרוח על הטופו מעט מהמרינדה שנותרה תוך כדי בישול.
- מכינים את צ’יפס הבטטה: חותכים את הבטטה לרצועות צ’יפס ומערבבים עם שמן הזית, הטימין והמלח.
- מחממים את מכשיר הנינג’ה פודי בתוכנית AIR FRY בחום של 180 מעלות.
- מכניסים לסלסילת הטיגון את הבטטות, מכניסים למכשיר ואופים 17 דקות (מומלץ בדקה ה-9 לערבב את הצ’יפס).
אופן הכנה
- מכינים את הטופו: מערבבים בקערה את החרדל והמייפל לתערובת אחידה.
- פורסים את הטופו לפרוסות עבות ומורחים על כל פרוסה את תערובת החרדל מייפל.
- מחממים את מכשיר הנינג’ה פודי עם פלטת הגריל על פונקציית גריל MED כאשר המכשיר חם מניחים את פרוסות הטופו על רשת הגריל ולוחצים מעט לקבלת פסי צריבה. צורבים 4 דקות מכל צד.
- ניתן למרוח על הטופו מעט מהמרינדה שנותרה תוך כדי בישול.
- מכינים את צ’יפס הבטטה: חותכים את הבטטה לרצועות צ’יפס ומערבבים עם שמן הזית, הטימין והמלח.
- מחממים את מכשיר הנינג’ה פודי בתוכנית AIR FRY בחום של 180 מעלות.
- מכניסים לסלסילת הטיגון את הבטטות, מכניסים למכשיר ואופים 17 דקות (מומלץ בדקה ה-9 לערבב את הצ’יפס).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן