פשטידת בצל מושלמת ללא פחמימות!
פשטידת בצל דלת פחמימות: לחובבי דיאטת הקיטו שעושה גלים ולכל מי שרוצה ארוחה קלה, מלאת חלבון וירק, מזינה ולא משמינה. נסו ותתאהבו!
פשטידת בצל דלת פחמימות: לחובבי דיאטת הקיטו שעושה גלים ולכל מי שרוצה ארוחה קלה, מלאת חלבון וירק, מזינה ולא משמינה. נסו ותתאהבו!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 980.2 קק״ל 980.2 קק״לפחמימות 92.2 גרם 92.2 גרםסוכר 36.4 גרם 36.4 גרםשומן 41.3 גרם 41.3 גרםנתרן 4699.1 מ״ג 4699.1 מ״גחלבון 59.2 גרם 59.2 גרםסיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרםשומן רווי 14.8 גרם 14.8 גרםכולסטרול 923.7 מ״ג 923.7 מ״גסידן 1645.1 מ״ג 1645.1 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 1579.7 מ״ג 1579.7 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-25 דק׳
-
קלוריות980
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 980.2 קק״ל 980.2 קק״לפחמימות 92.2 גרם 92.2 גרםסוכר 36.4 גרם 36.4 גרםשומן 41.3 גרם 41.3 גרםנתרן 4699.1 מ״ג 4699.1 מ״גחלבון 59.2 גרם 59.2 גרםסיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרםשומן רווי 14.8 גרם 14.8 גרםכולסטרול 923.7 מ״ג 923.7 מ״גסידן 1645.1 מ״ג 1645.1 מ״גברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 1579.7 מ״ג 1579.7 מ״גאבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-25 דק׳ | קלוריות 980 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 בצלים גדולים
-
1 שן שוםכתושה
-
1 קופסה קוטג’ 3%
-
1 קופסה גבינת ריקוטה 5%
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כף אבקת מרק בצל קנור
-
3 ביצים L
-
1 כפית שמן זית
-
מגורדת
אופן הכנה
- מקלפים את הבצלים, חותכים אותם לחצי לאורך ופורסים לטבעות דקיקות.
- מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים בו את הבצלים עד שהם מתרככים ומקבלים מעט צבע.
- בדקה האחרונה מוסיפים את שן השום הכתושה ומערבבים היטב. מכבים את האש.
- מעבירים את הבצל והשום לקערה. מוסיפים את הגבינות, אבקת המרק, הביצים, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
- מעבירים את הבלילה לתבנית פיירקס עמידה בחום ומגררים מעל מעט פרמז’ן שיכסה את הפשטידה.
- אופים את הפשטידה במשך כ-60 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
- מקררים 10 דקות לפני שפורסים. מגישים עם סלט ירוק.
אופן הכנה
- מקלפים את הבצלים, חותכים אותם לחצי לאורך ופורסים לטבעות דקיקות.
- מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים בו את הבצלים עד שהם מתרככים ומקבלים מעט צבע.
- בדקה האחרונה מוסיפים את שן השום הכתושה ומערבבים היטב. מכבים את האש.
- מעבירים את הבצל והשום לקערה. מוסיפים את הגבינות, אבקת המרק, הביצים, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
- מעבירים את הבלילה לתבנית פיירקס עמידה בחום ומגררים מעל מעט פרמז’ן שיכסה את הפשטידה.
- אופים את הפשטידה במשך כ-60 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
- מקררים 10 דקות לפני שפורסים. מגישים עם סלט ירוק.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן