צ’יפס חיוכים שאי אפשר לעמוד בפניו

בפני התוספת הזו אתם פשוט לא תצליחו להחזיק את עצמכם - צ'יפס חיוכים פריך ושחום שכיף לאכול ליד השניצל וגם סתם כנשנוש
בפני התוספת הזו אתם פשוט לא תצליחו להחזיק את עצמכם - צ'יפס חיוכים פריך ושחום שכיף לאכול ליד השניצל וגם סתם כנשנוש
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
23 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    355
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.4 קק״ל 710.8 קק״ל
    פחמימות 75.5 גרם 151.1 גרם
    שומן 0.3 גרם 0.5 גרם
    נתרן 3926.4 מ״ג 7852.8 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 15.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 33.0 מ״ג 66.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    355
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 355.4 קק״ל 710.8 קק״ל
    פחמימות 75.5 גרם 151.1 גרם
    שומן 0.3 גרם 0.5 גרם
    נתרן 3926.4 מ״ג 7852.8 מ״ג
    חלבון 7.9 גרם 15.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.1 גרם 2.1 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 3.3 מ״ג 6.5 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 33.0 מ״ג 66.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
שי-לי ליפא
X

23 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 3 ס”מ.
  2. מניחים תפוחי אדמה בסיר, מכסים במים בגובה 3 ס”מ מעל תפוחי האדמה, מוסיפים כפית גדושה מלח ומביאים לרתיחה.
  3. מבשלים 30-25 דקות עד שתפוחי האדמה רכים מאוד. מסננים היטב ומצננים.
  4. מועכים את תפוחי האדמה לפירה חלק. מוסיפים קורנפלור ופירורי לחם, מתבלים במלח ומערבבים לבצק.
  5. יוצרים את החיוכים: מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה לעלה בעובי 3/4 ס”מ.
  6. קורצים עיגולים בקוטר 5 ס”מ. בעזרת קש יוצרים שתי עיניים. מרחיבים את העיניים עם הקש כי הן נוטות להצטמצם במהלך הטיגון. בעזרת כף יוצרים פה מחייך.
  7. מטגנים במחבת: יוצקים שמן בגובה 1 ס”מ למחבת ומחממים על להבה בינונית. מטגנים 6-5 צ’יפס חיוכים בכל פעם (כדי שהשמן לא יתקרר) 3-2 דקות מכל צד עד שהם זהובים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס חיוכים שאי אפשר לעמוד בפניו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    גלית

    למה התפרק לי לגמרי בטיגון?? עשיתי בדיוק לפי ההוראות.. הכנסתי בינתיים לתנור, מקווה שיצליח

      Avatar
      מערכת Foody

      יש שוני בין סוגי תפוחי האדמה. יש סוגים שסופחים יותר בקלות את הקורנפלור ופירורי הלחם ומתייבשים בקלות ויתר על המידה. על כ העצה הטובה ביותר היא להוסיף בהדרגה עד שמתקבלת “עיסה” אחידה ודביקה (לא יבשה מדי שתתפרק בטיגון). או שאפשר להוסיף ביצה אחת לתערובת. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות