צ’יפס פרמז’ן מושלם של רון יוחננוב

רון יוחננוב מכין לכם את מנת הנשנוש הכי טובה בעולם! צ'יפס תפוחי אדמה פריך וחם עם שבבי פרמז'ן, שום ופטרוזיליה. נראה אתכם לא רצים להכין!
רון יוחננוב מכין לכם את מנת הנשנוש הכי טובה בעולם! צ'יפס תפוחי אדמה פריך וחם עם שבבי פרמז'ן, שום ופטרוזיליה. נראה אתכם לא רצים להכין!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.4 קק״ל 947.1 קק״ל
    פחמימות 31.7 גרם 158.7 גרם
    שומן 3.7 גרם 18.4 גרם
    נתרן 1668.6 מ״ג 8342.8 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 11.5 גרם
    כולסטרול 9.2 מ״ג 45.8 מ״ג
    סידן 134.3 מ״ג 671.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 26.4 מ״ג 132.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    189
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 189.4 קק״ל 947.1 קק״ל
    פחמימות 31.7 גרם 158.7 גרם
    שומן 3.7 גרם 18.4 גרם
    נתרן 1668.6 מ״ג 8342.8 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 24.6 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 11.5 גרם
    כולסטרול 9.2 מ״ג 45.8 מ״ג
    סידן 134.3 מ״ג 671.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    אשלגן 26.4 מ״ג 132.2 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
רון יוחננוב
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

להגשה


אופן הכנה

  1. חותכים את תפוחי האדמה לרצועות צ’יפס בגודל שאוהבים, ממלאים סיר במים עם המלח, מרתיחים על כיריים ומבשלים את רצועות תפוחי האדמה כ-8 דקות (עד שמתרככים מעט). מסננים מהמים ומנגבים היטב.

    חותכים את תפוחי האדמה לרצועות. צילום: טל סיון-ציפורין
    חותכים את תפוחי האדמה לרצועות. צילום: טל סיון-ציפורין

  2. מחממים את השמן בסיר ומטגנים את תפוחי האדמה עד הזהבה. מסננים מהשמן ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.

    מטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מטגנים עד להזהבה. צילום: טל סיון-ציפורין

  3. בקערה גדולה מערבבים את הפרמזן, השום והפטרוזיליה.

    בקערה מערבבים את הפרמז'ן השום והפטרוזיליה. צילום: טל סיון-ציפורין
    בקערה מערבבים את הפרמז’ן השום והפטרוזיליה. צילום: טל סיון-ציפורין

  4. מערבבים את הצ’יפס עם תערובת הפרמזן ומגישים.
    מערבבים את הצ'יפס ומגישים. צילום: טל סיון-ציפורין
    מערבבים את הצ’יפס ומגישים. צילום: טל סיון-ציפורין

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס פרמז’ן מושלם של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אילנה אזולאי

    אלוף האלופים כל מתכון שלך מצליח וסופג מחמאות אין סוף.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות