צ’יפס פרמז’ן מושלם של רון יוחננוב
רון יוחננוב מכין לכם את מנת הנשנוש הכי טובה בעולם! צ'יפס תפוחי אדמה פריך וחם עם שבבי פרמז'ן, שום ופטרוזיליה. נראה אתכם לא רצים להכין!
רון יוחננוב מכין לכם את מנת הנשנוש הכי טובה בעולם! צ'יפס תפוחי אדמה פריך וחם עם שבבי פרמז'ן, שום ופטרוזיליה. נראה אתכם לא רצים להכין!
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 189.4 קק״ל 947.1 קק״לפחמימות 31.7 גרם 158.7 גרםשומן 3.7 גרם 18.4 גרםנתרן 1668.6 מ״ג 8342.8 מ״גחלבון 8.0 גרם 40.0 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 24.6 גרםשומן רווי 2.3 גרם 11.5 גרםכולסטרול 9.2 מ״ג 45.8 מ״גסידן 134.3 מ״ג 671.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 26.4 מ״ג 132.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות189
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 189.4 קק״ל 947.1 קק״לפחמימות 31.7 גרם 158.7 גרםשומן 3.7 גרם 18.4 גרםנתרן 1668.6 מ״ג 8342.8 מ״גחלבון 8.0 גרם 40.0 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 24.6 גרםשומן רווי 2.3 גרם 11.5 גרםכולסטרול 9.2 מ״ג 45.8 מ״גסידן 134.3 מ״ג 671.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.2 מ״גאשלגן 26.4 מ״ג 132.2 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 189 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג תפוחי אדמה לטיגוןקלופים
-
2 ליטר מים
-
1 כף מלח דק
-
3/4 כוס גבינת פרמזןמגוררת
-
3/4 כפית אבקת שום
-
2 כפות פטרוזיליהקצוצה
-
1 1/2 ליטר שמן חמניותאו צמחי אחר לטיגון עמוק
להגשה
-
לא חובה
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לרצועות צ’יפס בגודל שאוהבים, ממלאים סיר במים עם המלח, מרתיחים על כיריים ומבשלים את רצועות תפוחי האדמה כ-8 דקות (עד שמתרככים מעט). מסננים מהמים ומנגבים היטב.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את תפוחי האדמה עד הזהבה. מסננים מהשמן ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
- בקערה גדולה מערבבים את הפרמזן, השום והפטרוזיליה.
- מערבבים את הצ’יפס עם תערובת הפרמזן ומגישים.
אופן הכנה
- חותכים את תפוחי האדמה לרצועות צ’יפס בגודל שאוהבים, ממלאים סיר במים עם המלח, מרתיחים על כיריים ומבשלים את רצועות תפוחי האדמה כ-8 דקות (עד שמתרככים מעט). מסננים מהמים ומנגבים היטב.
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את תפוחי האדמה עד הזהבה. מסננים מהשמן ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג לספיגת שאריות השמן.
- בקערה גדולה מערבבים את הפרמזן, השום והפטרוזיליה.
- מערבבים את הצ’יפס עם תערובת הפרמזן ומגישים.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אלוף האלופים כל מתכון שלך מצליח וסופג מחמאות אין סוף.
מושלם