הקייטנה של קרין גורן – קאפקייקס עוגיפלצת שילדים ממש אוהבים

קרין גורן מכינה את הקינוח האולטימטיבי לילדים - קאפקייקס עוגיפלצת, מלאים בשוקולד ומעוטרים בדמות מצחיקה
קרין גורן מכינה את הקינוח האולטימטיבי לילדים - קאפקייקס עוגיפלצת, מלאים בשוקולד ומעוטרים בדמות מצחיקה
  • קרין גורן
שמרו
כשר
37 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    773
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 772.8 קק״ל 12365.1 קק״ל
    פחמימות 453.0 גרם 7247.5 גרם
    שומן 446.7 גרם 7147.9 גרם
    נתרן 483.6 מ״ג 7736.9 מ״ג
    חלבון 426.6 גרם 6826.0 גרם
    סיבים תזונתיים 423.6 גרם 6777.0 גרם
    שומן רווי 433.4 גרם 6934.5 גרם
    כולסטרול 501.9 מ״ג 8029.6 מ״ג
    סידן 486.9 מ״ג 7790.4 מ״ג
    ברזל 423.1 מ״ג 6770.3 מ״ג
    אשלגן 821.7 מ״ג 13146.9 מ״ג
    אבץ 423.2 מ״ג 6771.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה שעה
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    773
  • רמת קושי:
    קשה
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 772.8 קק״ל 12365.1 קק״ל
    פחמימות 453.0 גרם 7247.5 גרם
    שומן 446.7 גרם 7147.9 גרם
    נתרן 483.6 מ״ג 7736.9 מ״ג
    חלבון 426.6 גרם 6826.0 גרם
    סיבים תזונתיים 423.6 גרם 6777.0 גרם
    שומן רווי 433.4 גרם 6934.5 גרם
    כולסטרול 501.9 מ״ג 8029.6 מ״ג
    סידן 486.9 מ״ג 7790.4 מ״ג
    ברזל 423.1 מ״ג 6770.3 מ״ג
    אשלגן 821.7 מ״ג 13146.9 מ״ג
    אבץ 423.2 מ״ג 6771.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפינס וקאפקייקס
קרין גורן
X

37 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילת שוקולד

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים את תבנית השקעים במנז’טים מנייר (מס’ 4), או משמנים את שקעי התבנית.
  2. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, אבקת האפייה הקקאו והסוכר. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את שאר מרכיבי המאפינס. מערבבים במטרפה כמה שפחות, רק עד שהחומרים היבשים נטמעים והתערובת כמעט חלקה.
  3. מניחים כף גדושה מאוד של הבלילה בכל שקע, כך שהבלילה תמלא קצת יותר מ-1/2 מגובה השקע.
  4. אופים כ-20 דקות להתייצבות, עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים. מצננים.
  5. מכינים את הציפוי: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, האינסטנט פודינג והסוכר לקרם יציב. מוסיפים את צבע המאכל ומקציפים קצרות, עד שהקרם נצבע באופן אחיד.
  6. מעבירים את הקרם לשקית זילוף עם צנתר חורים ל”שערות” (מס’ 233). מזלפים לכיסוי הקאפקייק ב-2 שכבות.
  7. מכינים את “העיניים”: בקערות נפרדות ממיסים במיקרוגל את השוקולד הלבן והשוקולד המריר, ומעבירים כל שוקולד לשקית זילוף קטנה.
  8. מזלפים 32 עיגולי שוקולד לבן בגודל הרצוי (בערך בגודל מטבע של עשרה שקלים) על נייר אפייה. מזלפים אישון משוקולד מריר בתוך כל עיגול לבן. מעבירים למקפיא להתקשות ל-10 דקות.
  9. מניחים זוג עיניים על כל קאפקייק. ליצירת הפה, חותכים עוגיות אוראו לחצי ונועצים בכל עוגה חצי עוגייה, כשהחלק החתוך כלפי פנים.

הערות

  • בזמן הזילוף פיית השקית צריכה להיות באוויר, מעל העוגה, והתנועה תוך כדי הזילוף צריכה להיות של משיכה כלפי מעלה. אם מזלפים צמוד מדי לעוגה הזילופים לא ייראו כמו שערות

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הקייטנה של קרין גורן – קאפקייקס עוגיפלצת שילדים ממש אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    מושית

    וואי זה ממש ממש שווה המתכון הזה אהבתי

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מושית תודה רבה על התגובה 🙂 שמחים שאהבת

    Avatar
    תפארת לנדסברג

    האם אפשר להשתמש בצבע מאכל נוזלי במקום הג’ל?

      Avatar
      מערכת Foody

      בהחלט

      Avatar
      גיזל

      אם רוצים פרווה מה עושים

      Avatar
      מערכת Foody

      הי, מחליפים את השמנת החמוצה במעדן סויה, את החלב בחלב צמחי ואת השמנת המתוקה בקצפת פרווה.

    Avatar
    אסאלה חמד

    אפשר לעשות בתנית רגילה של קוטר 26??

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, אפשר להכין בתבנית 26 ואם נשארת בלילה, להכין גם כמה קאפקייקס ((: בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות