-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 658.7 קק״ל 2634.8 קק״לפחמימות 80.8 גרם 323.3 גרםשומן 11.6 גרם 46.6 גרםנתרן 1964.7 מ״ג 7858.8 מ״גחלבון 52.4 גרם 209.8 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 22.2 מ״ג 89.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 82.7 מ״ג 330.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות659
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 658.7 קק״ל 2634.8 קק״לפחמימות 80.8 גרם 323.3 גרםשומן 11.6 גרם 46.6 גרםנתרן 1964.7 מ״ג 7858.8 מ״גחלבון 52.4 גרם 209.8 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרםשומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרםכולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״גסידן 22.2 מ״ג 89.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 82.7 מ״ג 330.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״גסגור
מזרח ומערב אתגרו אותי להכין מתכון עם הצ׳ילי המתוק של מקסצ׳אפ ומאוד בקלות בחרתי באחת המנות שהכי אהבתי להתפנק בהן בהזמנת טייקאוואי אסייתי כשגרתי באמריקה, מנה כיפית ולא מתחכמת, כמו שלנו יש את השניצל, ליפנים יש ״קאראגה״ – נתחי עוף מטוגן בציפוי פריך. הקפצתי אותם ברוטב צ׳ילי ועוד כמה דברים טובים שהעניקו לנתחים זיגוג ומעטפת מתקתקה וממכרת, זה מושלם ככה אבל אפשר גם להגיש לצד אורז לבן. תכינו ותהנו
מרכיבים 13 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 659 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
800 גרם סטייק פרגית
משרה לפרגית
-
1/4 כוס סאקהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 ביצה M
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורד
הקפצה
-
2 שיני שוםכתוש
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורד
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 כוס רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1/4 כוס מים
-
1/4 כוס מיריןמזרח מערב
אופן הכנה
- חותכים את הפרגית לקוביות קטנות של בערך 3×3 ס”מ.
- מערבבים עם כל רכיבי המשרה ונניח בצד לכחצי שעה.
- מעבירים את הפרגית לקערה עם קמח וקורנפלור ודואגים שכל נתחי הפרגית מצופים מסביב.
- מנערים משאריות ומטגנים בשמן חצי עמוק בווק עד להזהבה.
- מוציאים לרשת צינון, נפטרים משאריות השמן ומשאירים רק מעט.
- מוסיפים את השום והג׳ינג׳ר לווק על אש בינונית ומערבבים.
- מוסיפים את יתר הרכיבים, מגבירים את האש לעוצמה גבוהה וכשמגיעים לרתיחה מוסיפים במכה את כל העוף המצופה.
- מקפיצים דקה לכיסוי כל הנתחים, מכבים את האש ומגישים לוהט.
בתיאבון!
אופן הכנה
- חותכים את הפרגית לקוביות קטנות של בערך 3×3 ס”מ.
- מערבבים עם כל רכיבי המשרה ונניח בצד לכחצי שעה.
- מעבירים את הפרגית לקערה עם קמח וקורנפלור ודואגים שכל נתחי הפרגית מצופים מסביב.
- מנערים משאריות ומטגנים בשמן חצי עמוק בווק עד להזהבה.
- מוציאים לרשת צינון, נפטרים משאריות השמן ומשאירים רק מעט.
- מוסיפים את השום והג׳ינג׳ר לווק על אש בינונית ומערבבים.
- מוסיפים את יתר הרכיבים, מגבירים את האש לעוצמה גבוהה וכשמגיעים לרתיחה מוסיפים במכה את כל העוף המצופה.
- מקפיצים דקה לכיסוי כל הנתחים, מכבים את האש ומגישים לוהט.
בתיאבון!
הכנתם את המתכון?
תגובות (5)
יצא נחמד, יותר מידי צ’ילי לטעמי הוא מאוד דומיננטי
בוצע ! טעים מאוד.
כיף מאוד לקרוא יהודה
רצתי להכין איך שפורסם! נראה לי מצטרף לרשימת המתכונים האהובים שלך בבית
וואו רעות, תודה על המילים החמות!