קאראגה – עוף מטוגן בצ׳ילי מתוק

קאראגה - עוף מטוגן בצ'ילי מתוק - עוף יפני בציפוי קריספי, עם רוטב צ'ילי מתוק, שקל להכין ואי אפשר להפסיק לאכול, מבטיחים לכם
קאראגה - עוף מטוגן בצ'ילי מתוק - עוף יפני בציפוי קריספי, עם רוטב צ'ילי מתוק, שקל להכין ואי אפשר להפסיק לאכול, מבטיחים לכם
  • דנה רייכר
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    659
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.7 קק״ל 2634.8 קק״ל
    פחמימות 80.8 גרם 323.3 גרם
    שומן 11.6 גרם 46.6 גרם
    נתרן 1964.7 מ״ג 7858.8 מ״ג
    חלבון 52.4 גרם 209.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 89.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 82.7 מ״ג 330.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    659
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 658.7 קק״ל 2634.8 קק״ל
    פחמימות 80.8 גרם 323.3 גרם
    שומן 11.6 גרם 46.6 גרם
    נתרן 1964.7 מ״ג 7858.8 מ״ג
    חלבון 52.4 גרם 209.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 63.3 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 22.2 מ״ג 89.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.0 מ״ג
    אשלגן 82.7 מ״ג 330.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.7 מ״ג
    סגור

מזרח ומערב אתגרו אותי להכין מתכון עם הצ׳ילי המתוק של מקסצ׳אפ ומאוד בקלות בחרתי באחת המנות שהכי אהבתי להתפנק בהן בהזמנת טייקאוואי אסייתי כשגרתי באמריקה, מנה כיפית ולא מתחכמת, כמו שלנו יש את השניצל, ליפנים יש ״קאראגה״ – נתחי עוף מטוגן בציפוי פריך. הקפצתי אותם ברוטב צ׳ילי ועוד כמה דברים טובים שהעניקו לנתחים זיגוג ומעטפת מתקתקה וממכרת, זה מושלם ככה אבל אפשר גם להגיש לצד אורז לבן. תכינו ותהנו

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
דנה רייכר
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משרה לפרגית

ציפוי

הקפצה


אופן הכנה

  1. חותכים את הפרגית לקוביות קטנות של בערך 3×3 ס”מ.
  2. מערבבים עם כל רכיבי המשרה ונניח בצד לכחצי שעה.
  3. מעבירים את הפרגית לקערה עם קמח וקורנפלור ודואגים שכל נתחי הפרגית מצופים מסביב.
  4. מנערים משאריות ומטגנים בשמן חצי עמוק בווק עד להזהבה.
  5. מוציאים לרשת צינון, נפטרים משאריות השמן ומשאירים רק מעט.
  6. מוסיפים את השום והג׳ינג׳ר לווק על אש בינונית ומערבבים.
  7. מוסיפים את יתר הרכיבים, מגבירים את האש לעוצמה גבוהה וכשמגיעים לרתיחה מוסיפים במכה את כל העוף המצופה.
  8. מקפיצים דקה לכיסוי כל הנתחים, מכבים את האש ומגישים לוהט.

בתיאבון!

קאראגה בצ׳ילי מתוק3
קאראגה - עוף מטוגן בצ׳ילי מתוק. צילום: דנה רייכר

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    עינב שי

    יצא נחמד, יותר מידי צ’ילי לטעמי הוא מאוד דומיננטי

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף מאוד לקרוא יהודה

    Avatar
    רעות

    רצתי להכין איך שפורסם! נראה לי מצטרף לרשימת המתכונים האהובים שלך בבית

      Avatar
      מערכת Foody

      וואו רעות, תודה על המילים החמות!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות