קבב דג עסיסי על מצע צ’אטני פלפלים מתוק-חריף

שי לי ליפא במתכון מבריק של קבב דג עסיסי על מצע צ'אטני פלפלים הודי, בטעמים מתוקים-חריפים. מנה לא רק טעימה אלא גם צבעונית, מעניינת וחגיגית
שי לי ליפא במתכון מבריק של קבב דג עסיסי על מצע צ'אטני פלפלים הודי, בטעמים מתוקים-חריפים. מנה לא רק טעימה אלא גם צבעונית, מעניינת וחגיגית
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    258
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 257.5 קק״ל 1029.9 קק״ל
    פחמימות 16.9 גרם 67.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 14.2 גרם
    נתרן 748.5 מ״ג 2994.1 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 93.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרם
    כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 263.8 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 1122.1 מ״ג 4488.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    258
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 257.5 קק״ל 1029.9 קק״ל
    פחמימות 16.9 גרם 67.6 גרם
    שומן 3.5 גרם 14.2 גרם
    נתרן 748.5 מ״ג 2994.1 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 93.2 גרם
    סיבים תזונתיים 5.6 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.0 גרם
    כולסטרול 53.8 מ״ג 215.0 מ״ג
    סידן 66.0 מ״ג 263.8 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 1122.1 מ״ג 4488.4 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'אטני פלפלים

קבב דג

טיגון


אופן הכנה

  1. מכינים את הצ’אטני: חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות, קוצצים גס את השום, מגררים
    את הג’ינג’ר וקוצצים דק את הפלפל הירוק.
  2. מבשלים את כל מרכיבי הצ’אטני בסיר קטן על להבה בינונית, עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה-בינונית כחצי שעה ללא כיסוי, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהנוזלים מתאדים והפלפלים רכים.
  3. שומרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.
  4. מכינים את הקבבים: קוצצים את הדג בסכין חד לקוביות קטנות בגודל 1/2 ס”מ ומעבירים לקערה.
  5. קוצצים דק את הבצל, הפטרוזיליה והנענע ומוסיפים לקערה.
  6. מוסיפים את שאר מרכיבי הקבב ומערבבים.
  7. מטגנים קציצה קטנטנה כדי לבדוק תיבול, טועמים ומתקנים במידת הצורך.
  8. יוצרים מהתערובת קציצות עגולות ופחוסות.
  9. מחממים פלטת גריל חשמלית או מחבת פסים על אש בינונית. משמנים בתרסיס שמן ומטגנים את הקבבים 3-2 דקות מכל צד, עד שהקבבים מוכנים.
  10. מגישים עם הצ’אטני.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קבב דג עסיסי על מצע צ’אטני פלפלים מתוק-חריף

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות