ארוחה בקערה: קוביות סלמון מוקפץ על אורז לבן

ארוחת צהריים שהילדים יעופו עליה עם קוביות סלמון מתקתקות, ירקות ואורז. קל מאד להכנה, מהיר וממכר ואת השאריות (אם תהיינה) אפשר לחמם במיקרו
ארוחת צהריים שהילדים יעופו עליה עם קוביות סלמון מתקתקות, ירקות ואורז. קל מאד להכנה, מהיר וממכר ואת השאריות (אם תהיינה) אפשר לחמם במיקרו
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
43 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    614
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 614.2 קק״ל 2456.7 קק״ל
    פחמימות 48.3 גרם 193.4 גרם
    סוכר 1.1 גרם 4.2 גרם
    שומן 32.7 גרם 130.9 גרם
    נתרן 1213.4 מ״ג 4853.6 מ״ג
    חלבון 34.6 גרם 138.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.7 מ״ג 282.9 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 452.8 מ״ג 1811.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    614
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 614.2 קק״ל 2456.7 קק״ל
    פחמימות 48.3 גרם 193.4 גרם
    סוכר 1.1 גרם 4.2 גרם
    שומן 32.7 גרם 130.9 גרם
    נתרן 1213.4 מ״ג 4853.6 מ״ג
    חלבון 34.6 גרם 138.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.9 גרם 15.8 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 70.7 מ״ג 282.9 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 452.8 מ״ג 1811.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
מערכת Foody
X

43 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לסלמון

לאורז


אופן הכנה

  1. מכינים את הסלמון: משרים את קוביות הסלמון עם הסויה והטריאקי כחצי שעה במקרר. בינתיים מכינים את האורז.
  2. מכינים את האורז הלבן: מחממים בסיר את השמן, מוסיפים את האורז ומערבבים.
  3. מוסיפים את המים והמלח, מביאים לרתיחה ומבשלים ברתיחה עדינה-בינונית (סיר חצי מכוסה) עד שהמים מתאדים ונוצרות מעין ארובות בין גרגרי האורז. מכסים את הסיר וממתינים עשר דקות.
  4. ממשיכים עם הסלמון: מחממים את השמן במחבת או ב-ווק, מוסיפים את הבצל ומזהיבים. מוסיפים את השום והפלפל ומקפיצים הכל יחד  3-4 דקות (שהפלפל לא יתרכך מדי).
    סלמון-מוקפץ-אורז-
  5. מוסיפים את קוביות הסלמון עם הרוטב ומקפיצים יחד עם הירקות (את קוביות הסלמון צורבים מכל הצדדים) הסלמון מוכן אחרי 5-7 דקות.
  6. מסירים מהאש, מוסיפים בצל ירוק ושומשום, מערבבים ומגישים על גבי אורז לבן.סלמון-מוקפץ-על-אורז-לבן

מחפשים עוד מתכון עם דג סלמון? מצאתם!
ארוחה בקערה: קוביות סלמון מוקפץ על אורז לבן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שרה, אפשר לאפות ללא הירקות (רק הרוטב), כמובן לשים לב כי לסלמון נטייה להתייבש במהירות, כך שיש צורך לאפות זמן מועט (תלוי בגודל החתיכות שאת שמה)

    Avatar
    קרן גואטה

    האם האורז צריך לצאת דביק?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אבל לא חייב, זה יהיה טעים כך או כך.

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להחליף את הסלמון בחזה עוף.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות