קינוח שוקולד אפוי עם קצפת פירות יער

מעדן שוקולד ביתי עם קצפת פירות יער שעושה נעים בלב ונעים בפה. שי-לי ליפא מכינה קינוח שוקולד אפוי בכוסות אישיים, במרקם קרמי ועשיר
מעדן שוקולד ביתי עם קצפת פירות יער שעושה נעים בלב ונעים בפה. שי-לי ליפא מכינה קינוח שוקולד אפוי בכוסות אישיים, במרקם קרמי ועשיר
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    408
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.2 קק״ל 816.4 קק״ל
    פחמימות 60.6 גרם 121.2 גרם
    שומן 14.9 גרם 29.8 גרם
    נתרן 120.9 מ״ג 241.8 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 17.2 גרם
    כולסטרול 158.1 מ״ג 316.1 מ״ג
    סידן 147.4 מ״ג 294.7 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 382.8 מ״ג 765.7 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    408
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 408.2 קק״ל 816.4 קק״ל
    פחמימות 60.6 גרם 121.2 גרם
    שומן 14.9 גרם 29.8 גרם
    נתרן 120.9 מ״ג 241.8 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 18.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 8.8 גרם
    שומן רווי 8.6 גרם 17.2 גרם
    כולסטרול 158.1 מ״ג 316.1 מ״ג
    סידן 147.4 מ״ג 294.7 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 12.5 מ״ג
    אשלגן 382.8 מ״ג 765.7 מ״ג
    אבץ 2.8 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
שי-לי ליפא
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קצפת פירות יער


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  2. מכינים את הקרם: מחממים שמנת מתוקה, חלב, שוקולד שבור לקוביות וקפה נמס בסיר תוך כדי בחישה, עד להמסה מלאה (נזהרים שלא יגלוש).
  3. מערבבים חלמונים וסוכר בקערה נפרדת, מבלי לייצר נפח. יוצקים את תערובת השוקולד ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה.
  4. משמנים ספלים חסיני חום בנפח 3/4 כוס ויוצקים לתוכם את תערובת השוקולד.
  5. מניחים את הספלים בתבנית תנור ויוצקים לתוכה בזהירות מים חמים, עד מחצית מגובה הכלים (נזהרים שלא ייכנסו מים לקרם).
  6. אופים 40-35 דקות, עד שהקרם יציב בשוליים ורוטט מעט במרכז. מצננים.
  7. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
  8. מכינים את הקצפת: מועכים את פירות היער עם כפית אחת של סוכר בעזרת מזלג בקערית.
  9. מקציפים שמנת מתוקה עם שאר הסוכר (2 כפיות) לקצפת רכה.
  10. מקפלים פנימה קלות את תערובת פירות היער, לקבלת מעין מערבולת (לא מערבבים לתערובת חלקה).
  11. מגישים: מניחים תלולית של קצפת פירות יער על קרם השוקולד ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח שוקולד אפוי עם קצפת פירות יער

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות