קל ומהיר להכנה: סטיר פריי בקר, פלפלים צבעוניים ושעועית ירוקה
מחפשים ארוחה מהירה וקלה להכנה? קבלו מתכון מסעיר לסטיר פריי בקר, פלפלים צבעוניים ושעועית ירוקה מלא בטעמים עשירים וטעים בטירוף
מחפשים ארוחה מהירה וקלה להכנה? קבלו מתכון מסעיר לסטיר פריי בקר, פלפלים צבעוניים ושעועית ירוקה מלא בטעמים עשירים וטעים בטירוף
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 316.4 קק״ל 1265.5 קק״לפחמימות 15.6 גרם 62.3 גרםשומן 21.0 גרם 84.0 גרםנתרן 932.5 מ״ג 3730.1 מ״גחלבון 22.4 גרם 89.6 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרםשומן רווי 9.2 גרם 36.9 גרםכולסטרול 74.0 מ״ג 296.0 מ״גסידן 48.9 מ״ג 195.5 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 513.0 מ״ג 2051.9 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 14.7 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות316
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 316.4 קק״ל 1265.5 קק״לפחמימות 15.6 גרם 62.3 גרםשומן 21.0 גרם 84.0 גרםנתרן 932.5 מ״ג 3730.1 מ״גחלבון 22.4 גרם 89.6 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.9 גרםשומן רווי 9.2 גרם 36.9 גרםכולסטרול 74.0 מ״ג 296.0 מ״גסידן 48.9 מ״ג 195.5 מ״גברזל 2.9 מ״ג 11.7 מ״גאשלגן 513.0 מ״ג 2051.9 מ״גאבץ 3.7 מ״ג 14.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 316 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
400 גרם אנטריקוטחתוך לרצועות דקות (כמו ביפ סטרוגנוף)
-
1 בצל בינוני
-
2 גבעולי בצל ירוק
-
שן שוםפרוסות דק
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רקצוץ
-
1/2 כוס שעועית ירוקה דקהחתוכה גס
-
1/2 כוס פטריות שמפיניוןחתוכות
-
1/2 כוס פלפל אדוםחתוך ולרצועות
-
1/2 כוס ברוקולי
-
500 מ"ל מים רותחיםאו ציר חם
-
6 כפות רוטב סויה
-
3 כפות רוטב טריאקי
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
הגשה
אופן הכנה
- שמים את השמן ורצועות הבקר בסיר טיגון ומטגנים כ-3 דקות, עד שהבשר מחליף את צבעו.
- מוסיפים את שני סוגי הבצל, השום והג’ינג’ר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את כל הירקות וכל התבלינים, מערבבים ומטגנים 3 דקות נוספות.
- מוסיפים את הנוזלים, מערבבים, סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים 20 דקות.
- פותחים את המכסה, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
- מגישים על אורז לבן מבושל עם כמות הרוטב הרצויה.
אופן הכנה
- שמים את השמן ורצועות הבקר בסיר טיגון ומטגנים כ-3 דקות, עד שהבשר מחליף את צבעו.
- מוסיפים את שני סוגי הבצל, השום והג’ינג’ר ומערבבים היטב.
- מוסיפים את כל הירקות וכל התבלינים, מערבבים ומטגנים 3 דקות נוספות.
- מוסיפים את הנוזלים, מערבבים, סוגרים את מכסה הסיר ומבשלים 20 דקות.
- פותחים את המכסה, מערבבים, טועמים ומתקנים את התיבול במידת הצורך.
- מגישים על אורז לבן מבושל עם כמות הרוטב הרצויה.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן