קל, מהיר וטעים: פסטה וכדורי בשר בסיר אחד
בטעם של בית: ארוחת הצהריים שכל הילדים אוהבים - פסטה וכדורי בשר בסיר אחד. כדורי בשר קטנטנים ואפויים המתבשלים בסיר אחד עם פסטה ורוטב עגבניות עשיר
בטעם של בית: ארוחת הצהריים שכל הילדים אוהבים - פסטה וכדורי בשר בסיר אחד. כדורי בשר קטנטנים ואפויים המתבשלים בסיר אחד עם פסטה ורוטב עגבניות עשיר
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 910.8 קק״ל 3643.3 קק״לפחמימות 72.7 גרם 291.0 גרםסוכר 12.8 גרם 51.0 גרםשומן 46.7 גרם 186.9 גרםנתרן 2024.4 מ״ג 8097.7 מ״גחלבון 46.5 גרם 186.0 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרםשומן רווי 9.9 גרם 39.8 גרםכולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״גסידן 80.0 מ״ג 320.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 23.9 מ״גאשלגן 582.7 מ״ג 2330.9 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות911
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 910.8 קק״ל 3643.3 קק״לפחמימות 72.7 גרם 291.0 גרםסוכר 12.8 גרם 51.0 גרםשומן 46.7 גרם 186.9 גרםנתרן 2024.4 מ״ג 8097.7 מ״גחלבון 46.5 גרם 186.0 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרםשומן רווי 9.9 גרם 39.8 גרםכולסטרול 187.6 מ״ג 750.4 מ״גסידן 80.0 מ״ג 320.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 23.9 מ״גאשלגן 582.7 מ״ג 2330.9 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 911 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
כדורי בשר
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
1 ביצה L
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
1/2 כוס פירורי לחם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
4 כפות שמן זית
פסטה
-
1 חבילה פסטה ספגטיאו בכל צורה שאוהבים
-
2 צנצנות רוטב פומודורו קנור
-
1/2 כפית אורגנו יבשאו יותר, לפי הטעם
-
3 כפות שמן זית
הגשה
-
3 כפות פטרוזיליהקצוצה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-210 מעלות.
- מכינים את כדורי הבשר: שמים את כל המצרכים להכנת כדורי הבשר בקערה גדולה. מערבבים לתערובת אחידה ולשים עוד כ-2 דקות.
- בעזרת ידיים רטובות, לוקחים כמות קטנה (בערך כפית) מהתערובת ומגלגלים לכדורים קטנים.
- מניחים את הכדורים על תבנית תנור עם נייר אפייה. משמנים את הכדורים עצמם (לא את נייר האפיה).
- מכניסים לתנור ואופים 10-15 דקות או עד שהקציצות זהובות ועשויות לחלוטין במרכז.
- מכינים את הרוטב והפסטה: ממלאים סיר גדול ורחב במים עד חצי גובה וממליחים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים חצי מזמן הבישול המומלץ על גבי האריזה.
- מוציאים את מרבית המים בעזרת מצקת. משאירים את הפסטה בסיר עם כמות של בערך 2 כוסות ממי הבישול.
- מוסיפים פנימה את רוטב העגבניות ואת האורגנו ונותנים לפסטה להמשיך להתבשל ברוטב עד שהיא עשויה לטעמכם.
- מערבבים פנימה את כדורי הבשר האפויים ועוד מעט שמן זית, טועמים ומתבלים במלח לפי הצורך.
- מעטרים בפטרוזיליה ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-210 מעלות.
- מכינים את כדורי הבשר: שמים את כל המצרכים להכנת כדורי הבשר בקערה גדולה. מערבבים לתערובת אחידה ולשים עוד כ-2 דקות.
- בעזרת ידיים רטובות, לוקחים כמות קטנה (בערך כפית) מהתערובת ומגלגלים לכדורים קטנים.
- מניחים את הכדורים על תבנית תנור עם נייר אפייה. משמנים את הכדורים עצמם (לא את נייר האפיה).
- מכניסים לתנור ואופים 10-15 דקות או עד שהקציצות זהובות ועשויות לחלוטין במרכז.
- מכינים את הרוטב והפסטה: ממלאים סיר גדול ורחב במים עד חצי גובה וממליחים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומבשלים חצי מזמן הבישול המומלץ על גבי האריזה.
- מוציאים את מרבית המים בעזרת מצקת. משאירים את הפסטה בסיר עם כמות של בערך 2 כוסות ממי הבישול.
- מוסיפים פנימה את רוטב העגבניות ואת האורגנו ונותנים לפסטה להמשיך להתבשל ברוטב עד שהיא עשויה לטעמכם.
- מערבבים פנימה את כדורי הבשר האפויים ועוד מעט שמן זית, טועמים ומתבלים במלח לפי הצורך.
- מעטרים בפטרוזיליה ומגישים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
איזה כיף!!!! נראה מושלם!