-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 849.8 קק״ל 3399.2 קק״לפחמימות 61.1 גרם 244.4 גרםשומן 61.4 גרם 245.4 גרםנתרן 120.0 מ״ג 479.8 מ״גחלבון 10.9 גרם 43.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 37.6 גרם 150.2 גרםכולסטרול 176.8 מ״ג 707.3 מ״גסידן 248.4 מ״ג 993.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 348.7 מ״ג 1394.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות850
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 849.8 קק״ל 3399.2 קק״לפחמימות 61.1 גרם 244.4 גרםשומן 61.4 גרם 245.4 גרםנתרן 120.0 מ״ג 479.8 מ״גחלבון 10.9 גרם 43.8 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 37.6 גרם 150.2 גרםכולסטרול 176.8 מ״ג 707.3 מ״גסידן 248.4 מ״ג 993.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 348.7 מ״ג 1394.8 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 850 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 שוט אספרסוממכונת קפה
-
חופן קוביות קרח
-
3 כוסות חלב 3%קר
קצפת
-
250 גרם שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אבקת סוכר
רוטב טופי כרמל (כמות גדולה)
-
1 כוס סוכר לבן
-
1/4 כוס מים
-
125 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
100 גרם חמאה
אופן הכנה
- מכינים את הקרמל: מחממים מעט את השמנת המתוקה במיקרוגל או בסיר קטן.
- במחבת נפרדת מניחים את הסוכר ואת המים ומבשלים על להבה גבוהה עד שהסוכר נמס ומקבל צבע ענברי.
- בשלב זה מוסיפים את השמנת החמימה ואת החמאה ומערבבים עד שמתקבל רוטב קרמל. מצצנים.
- מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד שמתקבלת קציפה תפוחה.
- מכינים 4 שוטים של אספרסו ממכונת הקפה.
- מרכיבים את המנה: מזלפים לתוך כוס רוטב קרמל.
- שופכים מעל שוט אספרסו, קוביות קרח וממלאים בחלב קר.
- מזלפים מעל קצפת ומקשטים במעט רוטב קרמל.
- מגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את הקרמל: מחממים מעט את השמנת המתוקה במיקרוגל או בסיר קטן.
- במחבת נפרדת מניחים את הסוכר ואת המים ומבשלים על להבה גבוהה עד שהסוכר נמס ומקבל צבע ענברי.
- בשלב זה מוסיפים את השמנת החמימה ואת החמאה ומערבבים עד שמתקבל רוטב קרמל. מצצנים.
- מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר עד שמתקבלת קציפה תפוחה.
- מכינים 4 שוטים של אספרסו ממכונת הקפה.
- מרכיבים את המנה: מזלפים לתוך כוס רוטב קרמל.
- שופכים מעל שוט אספרסו, קוביות קרח וממלאים בחלב קר.
- מזלפים מעל קצפת ומקשטים במעט רוטב קרמל.
- מגישים מיד.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
כמה מ”ל זה שוט? כך שאם אין מכונת קפה אדע כמה להכין מקפה רגיל
60 מ”ל
אם אין לי מכונת קפה אך אני מכינה את זה?
אפשר להכין קפה רגיל, ללא ממכונה ולהמשיך את כל שלבי אופן ההכנה כמו שהם.