קפיצה קטנה לדרום איטליה: פסטה פוטנסקה אמיתית

מנה ים תיכונית קלאסית, קלה להכנה עם טעם נפלא ומעט מעקצץ. פסטה פוטנסקה של דרום איטליה עם שום, צ'ילי, עגבניות, אנשובי, זיתים וצלפים
מנה ים תיכונית קלאסית, קלה להכנה עם טעם נפלא ומעט מעקצץ. פסטה פוטנסקה של דרום איטליה עם שום, צ'ילי, עגבניות, אנשובי, זיתים וצלפים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    332
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 332.1 קק״ל 1660.3 קק״ל
    פחמימות 184.3 גרם 921.4 גרם
    שומן 15.2 גרם 76.0 גרם
    נתרן 110.8 מ״ג 554.1 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.6 מ״ג 123.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 445.1 מ״ג 2225.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    332
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 332.1 קק״ל 1660.3 קק״ל
    פחמימות 184.3 גרם 921.4 גרם
    שומן 15.2 גרם 76.0 גרם
    נתרן 110.8 מ״ג 554.1 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 1.8 גרם 8.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 24.6 מ״ג 123.2 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 4.6 מ״ג
    אשלגן 445.1 מ״ג 2225.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
שי-לי ליפא
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מתחילים להכין את הרוטב: קוצצים גס שום, פורסים לעיגולים פלפל צ’ילי ומגלענים זיתים.
  2. מחממים מחבת גדולה ועמוקה או ווק על אש בינונית. מוסיפים שמן זית, שום,  ופלפל צ’ילי ומטגנים כ-2 דקות, תוך כדי בחישה מדי פעם, רק עד שהשום מתחיל להתרכך (נזהרים שלא יישרף).
  3. מוסיפים אנשובי ומטגנים כדקה תוך כדי מעיכה ופירור האנשובי. מוסיפים זיתים וצלפים ומטגנים עוד כדקה.
  4. מוסיפים עגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה. מבשלים כרבע שעה.
  5. מבשלים את הפסטה ומגישים: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה. מסננים היטב.
  6. מעבירים את הפסטה המסוננת לרוטב, מוסיפים פטרוזיליה, מערבבים ומסירים מהאש.
  7. מפזרים פיקורינו ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קפיצה קטנה לדרום איטליה: פסטה פוטנסקה אמיתית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות