קציצות‌ ‌תרד‌ ‌וקינואה‌ ‌בריאות וטעימות!

בריאות, קלות וטעימות - קציצות תרד וקינואה צמחוניות עם עלי תרד טריים, פירורי לחם מקמח מלא ורוטב צ'ילי מתקתק, מוגשות בליווי רוטב סויה
בריאות, קלות וטעימות - קציצות תרד וקינואה צמחוניות עם עלי תרד טריים, פירורי לחם מקמח מלא ורוטב צ'ילי מתקתק, מוגשות בליווי רוטב סויה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    95
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.4 קק״ל 1430.8 קק״ל
    פחמימות 37.5 גרם 562.3 גרם
    סוכר 30.3 גרם 454.2 גרם
    שומן 31.3 גרם 469.4 גרם
    נתרן 296.6 מ״ג 4448.3 מ״ג
    חלבון 29.5 גרם 442.3 גרם
    סיבים תזונתיים 29.5 גרם 442.3 גרם
    שומן רווי 29.1 גרם 437.0 גרם
    כולסטרול 28.7 מ״ג 431.2 מ״ג
    סידן 44.3 מ״ג 664.3 מ״ג
    ברזל 29.3 מ״ג 438.8 מ״ג
    אשלגן 53.2 מ״ג 797.4 מ״ג
    אבץ 28.9 מ״ג 432.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    95
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 95.4 קק״ל 1430.8 קק״ל
    פחמימות 37.5 גרם 562.3 גרם
    סוכר 30.3 גרם 454.2 גרם
    שומן 31.3 גרם 469.4 גרם
    נתרן 296.6 מ״ג 4448.3 מ״ג
    חלבון 29.5 גרם 442.3 גרם
    סיבים תזונתיים 29.5 גרם 442.3 גרם
    שומן רווי 29.1 גרם 437.0 גרם
    כולסטרול 28.7 מ״ג 431.2 מ״ג
    סידן 44.3 מ״ג 664.3 מ״ג
    ברזל 29.3 מ״ג 438.8 מ״ג
    אשלגן 53.2 מ״ג 797.4 מ״ג
    אבץ 28.9 מ״ג 432.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
6 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קציצות


אופן הכנה

  1. שמים בסיר את הקינואה והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שכל המים נספגים והקינואה מוכנה. משאירים מכוסה ומצננים.
  2. מעבירים את הקינואה לקערת ערבוב גדולה ומפוררים בעזרת מזלג. מוסיפים את יתר המרכיבים, כולל רוטב הסויה ומערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה ודביקה. משאירים במקרר למשך 15 דקות.

    קציצות תרד וקינואה בריאות 4
    מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

  3. מחממים מחבת ומתיזים עליה שכבה דקה של תרסיס שמן.
  4. מוציאים את מסת הקציצות מהמקרר ומערבבים. היא אמורה להתייצב. אם היא רכה מדי, רק במידת הצורך, מוסיפים עוד קצת פירורי לחם. 
  5. מייצרים קציצות פחוסות בגודל בינוני ומסדרים במחבת. מטגנים משני הצדדים עד להשחמה יפה.

    קציצות תרד וקינואה בריאות. צילום: גיל אבירם
    מטגנים את הקציצות עד השחמה. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

  6. מגישים בליווי רוטב סויה.

    קציצות תרד וקינואה בריאות 2
    בריאות וטעימות! החטיף המושלם. סטיילינג: מיה הילל, צילום: גיל אבירם

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות‌ ‌תרד‌ ‌וקינואה‌ ‌בריאות וטעימות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, לגרסה טבעונית- אפשר להחליף כל ביצה ב-2 כפות טחינה/קמח חומוס/קמח תפו”א או 3 כפות קורנפלור.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות