-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 714.9 קק״ל 2859.6 קק״לפחמימות 46.6 גרם 186.5 גרםסוכר 18.9 גרם 75.8 גרםשומן 45.5 גרם 182.1 גרםנתרן 1830.8 מ״ג 7323.4 מ״גחלבון 36.3 גרם 145.0 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 10.0 גרם 39.9 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 89.5 מ״ג 358.0 מ״גברזל 5.9 מ״ג 23.6 מ״גאשלגן 950.8 מ״ג 3803.2 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 34.7 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 25 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות715
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 714.9 קק״ל 2859.6 קק״לפחמימות 46.6 גרם 186.5 גרםסוכר 18.9 גרם 75.8 גרםשומן 45.5 גרם 182.1 גרםנתרן 1830.8 מ״ג 7323.4 מ״גחלבון 36.3 גרם 145.0 גרםסיבים תזונתיים 2.1 גרם 8.3 גרםשומן רווי 10.0 גרם 39.9 גרםכולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״גסידן 89.5 מ״ג 358.0 מ״גברזל 5.9 מ״ג 23.6 מ״גאשלגן 950.8 מ״ג 3803.2 מ״גאבץ 8.7 מ״ג 34.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 715 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל בינוניקצוץ או מגורר
-
1 יחידה תפוח אדמה קטןמגורר דק
-
4 כפות פירורי לחם
-
2 כפות מים קרים
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
1 כפית מלח דקאו לפי הטעם
רוטב
-
1/3 כוס שמן זית
-
2 סלסילות פטריות שמפיניוןחתוכות לרבעים
-
1 כפית שורש ג’ינג’רמגורר דק
-
1 צרור בצל ירוקקצוץ
-
2 חבילות ערמונים בוואקום
-
1/2 כוס רוטב טריאקי קנור
-
1 כף דבש
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
-
1 1/2 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
- מניחים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ולשים היטב. מניחים במקרר למנוחה של חצי שעה.
- יוצרים קציצות.
- בסיר רחב מחממים שמן זית ומוסיפים את הקציצות. מטגנים כ-10 דקות עד הזהבה מכל הצדדים.
- מוסיפים את הפטריות, הג׳ינג׳ר, הבצל הירוק והערמונים. מטגנים עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את רוטב הטריאקי, הדבש, המלח, הפלפל השחור והמים הרותחים. מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית נמוכה כשעה.
- מגישים לצד אורז לבן ומקשטים בבצל ירוק ושומשום קלוי.
אופן הכנה
- מניחים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ולשים היטב. מניחים במקרר למנוחה של חצי שעה.
- יוצרים קציצות.
- בסיר רחב מחממים שמן זית ומוסיפים את הקציצות. מטגנים כ-10 דקות עד הזהבה מכל הצדדים.
- מוסיפים את הפטריות, הג׳ינג׳ר, הבצל הירוק והערמונים. מטגנים עוד 10 דקות תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את רוטב הטריאקי, הדבש, המלח, הפלפל השחור והמים הרותחים. מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית נמוכה כשעה.
- מגישים לצד אורז לבן ומקשטים בבצל ירוק ושומשום קלוי.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן