קציצות שעועית מונג (מש) עם רוטב טריאקי

רוצים מנה טבעונית מנצחת שכולם יהנו ממנה? קציצות שעועית מש עם טריאקי, טבעוניות ובריאות, טעימות ומשביעות שמכינים בקלי קלות מלאות בחלבון וסיבים תזונתיים
רוצים מנה טבעונית מנצחת שכולם יהנו ממנה? קציצות שעועית מש עם טריאקי, טבעוניות ובריאות, טעימות ומשביעות שמכינים בקלי קלות מלאות בחלבון וסיבים תזונתיים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.2 קק״ל 1111.2 קק״ל
    פחמימות 38.2 גרם 191.0 גרם
    סוכר 4.9 גרם 24.6 גרם
    שומן 2.4 גרם 12.1 גרם
    נתרן 170.7 מ״ג 853.6 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 66.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 59.1 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 68.0 מ״ג 339.8 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 16.5 מ״ג
    אשלגן 605.8 מ״ג 3029.2 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    222
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 222.2 קק״ל 1111.2 קק״ל
    פחמימות 38.2 גרם 191.0 גרם
    סוכר 4.9 גרם 24.6 גרם
    שומן 2.4 גרם 12.1 גרם
    נתרן 170.7 מ״ג 853.6 מ״ג
    חלבון 13.2 גרם 66.2 גרם
    סיבים תזונתיים 7.3 גרם 36.4 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 2.1 גרם
    כולסטרול 59.1 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 68.0 מ״ג 339.8 מ״ג
    ברזל 3.3 מ״ג 16.5 מ״ג
    אשלגן 605.8 מ״ג 3029.2 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 7.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מבשלים את השעועית בכמות גדולה של מים רותחים כ-25 דקות, או עד שהיא מתרככת. מסננים.
  2. שמים במעבד מזון את השעועית, הזוקיני, הכוסברה, רוטב הטריאקי, הפלפל והביצה וטוחנים לתערובת אחידה.

    טוחנים במעבד מזון את מרכיבי הקציצות. צילום: שניר גואטה
    טוחנים במעבד מזון את מרכיבי הקציצות. צילום: שניר גואטה

  3. מוסיפים את הקמח עד שהתערובת מספיק דביקה להכנת קציצות. טועמים ומתקנים את התיבול.
  4. מחממים מחבת, מתיזים מעט שמן. יוצרים קציצות פחוסות בגודל רצוי ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
    יוצרים קציצות. צילום: שניר גואטה
    יוצרים קציצות. צילום: שניר גואטה

    מטגנים את הקציצות עד להשחמה. צילום: שניר גואטה
    מטגנים את הקציצות עד להשחמה. צילום: שניר גואטה

  5. מגישים מיד לצד סלט קטן וטחינה.

    מגישים לצד טחינה טובה. צילום: שניר גואטה
    מגישים לצד טחינה טובה. צילום: שניר גואטה

tip

טיפ מהדיאטנית

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות שעועית מונג (מש) עם רוטב טריאקי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    מרגלית חן

    האם אפשר את קציצות השעועית מש לאפות או לבשל ברוטב ?<

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לאפות את הקציצות בחום של 180 מעלות עד הזהבה משני הצדדים. בבישול הן עלולות להתפרק לכן יש להקפיד על בישול ברוטב ברתיחה עדינה. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות